Zwanenbloem 2, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 475.000,- k.k.
Postcode:
8043NE
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
9
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
218m²
Perceeloppervlakte:
174m²
Inhoud:
783m³
Bouwperiode:
2002
Plaats woning op:  




  • Het ULTIEME huis voor GROTERE GEZINNEN, WONEN&WERKEN maar ook als je gewoon lekker VEEL RUIMTE wilt hebben.

    Deze zeer ruime tussenwoning met maar liefst zes grote slaapkamers en twee badkamers, biedt een heerlijke woonplek voor grotere gezinnen. Wonen en werken kan hier ook prima worden gecombineerd. De royale voortuin is gelegen op het zuiden (7x10). Je kan hier genieten van de zon met veel privacy dankzij de hoge heggen. Ook de achtertuin en het ruime dakterras zijn fijne buitenruimtes. De afwerking is netjes, waardoor de woning zo te betrekken is.

    De woning is gelegen op een centrale locatie in Stadshagen, zowel dichtbij de stad als bij de natuur. Zo bevindt u zich hier op slechts 6 minuten lopen van de Milligerplas. Als u verder wilt genieten van de natuur staat u binnen 3 minuten fietsen al aan de rand van Zwolle, tussen velden en landerijen. Voor het stadse gevoel bent u daarnaast binnen 15 minuten fietsen in het historische centrum van Zwolle. Maar ook in de directe omgeving zijn alle benodigde faciliteiten te vinden: dit is een buitengewoon kindvriendelijke buurt met diverse speeltuinen, basisscholen, een kinderboerderij, het winkelcentrum van Stadshagen, verscheidene sportvoorzieningen en station Stadshagen. Alles op korte loop- of fietsafstand!

    Bent u geïnteresseerd in deze woning? Maak dan snel een afspraak!

    Begane grond
    In de ruime hal vind je de toegang tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping en woonkamer. De hele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Bij de toegang tot de woonkamer kom je direct uit in de eetkamer. Aan je rechterhand vind je de ruime living. Op de vloer liggen lichte tegels en ook de verdere afwerking is netjes. Vanuit de living bereik je via de openslaande deuren tevens de voortuin. Bij de eetkamer is er ruimte voor een grote eettafel naast de open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigdheden, zoals een koelkast, kookplaat met afzuigkap, afwasmachine en een combimagnetron. Naast de keuken heb je toegang tot de inpandige berging, die multifunctioneel te gebruiken is: dankzij de vele raampartijen is deze ruimte ook perfect geschikt als thuiskantoor.

    Eerste verdieping
    Op de eerste verdieping heb je toegang tot maar liefst vier slaapkamers. Het zijn allemaal ruime kamers, waarbij één van de kamers zelfs groot genoeg is om als kleine woonkamer in te richten. De marmoleum vloer zorgt voor een geheel. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een heerlijk ligbad en een aparte inloopdouche. Daarnaast vind je hier het tweede toilet en is er een badkamermeubel met wastafel en spiegel ingebouwd en vloerverwarming (elektrisch) voor extra comfort.

    Tweede verdieping
    De tweede verdieping is ingedeeld in drie ruimtes: aan je rechterhand vind je een ruime slaapkamer met aflopend plafond. Naast deze slaapkamer is een ruime opbergkamer. Deze ruimte kan eenvoudig weer bij de slaapkamer worden getrokken. Aan je linkerhand vind je een tweede ruime slaapkamer met badkamer die is ingericht met een inloopdouche, wastafel en een toilet. Via de trap op deze kamer kom je op de derde verdieping.

    Derde verdieping
    Hier vind je een serre en een ruim dakterras.

    Buitenruimte
    De woning is voorzien van zowel voor- en achtertuin, als ruim dakterras. De grote voortuin bevat twee gedeeltes: het ruime looppad naar de voordeur en berging, en achter de hoge heg en de vijgenboom een ruime en zonnige plek met ruimte voor meerdere zithoeken of groen. Dankzij de beplanting heb je hier voldoende privacy. De voortuin is qua m2 optisch uit te breiden door aanpassing van de indeling looppad – zitgedeelte. Ook in de achtertuin vind je nog een fijne buitenruimte, die volledig betegeld is. Het dakterras vind je de trap op vanaf de tweede verdieping; een onverwachte extra buitenruimte, die volledig naar eigen wens in te richten!

    Voor gezinnen is de besloten speeltuin aan de achterzijde een goed verlengstuk van de buitenruimtes. Kinderen lopen zo via de achtertuin de speeltuin in.

    Bijzonderheden:
    - Populaire buurt
    - 6 slaapkamers
    - Twee badkamers
    - Ruime berging, in te richten als thuiskantoor
    - 3 ruime buitenruimtes
    - Besloten speeltuin
    - Vloerverwarming begane grond & badkamer eerste verdieping
    – Waterontharder
    - Zonneboiler

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.