Wie zijn wij

Alex makelaars werd in 2012 opgericht en richt zich op particulieren en bedrijven binnen de gemeente Kampen. Destijds gestart vanwege de veranderende markt en dito wensen van klanten en vanwege de technologische mogelijkheden. ,,Een moeilijke, maar ook een kansrijke markt, waarin wij graag goede dienstverlening wilden bieden tegen een helder en transparant tarief”. De aanpak van alex makelaars bleek dusdanig succesvol dat een uitbreiding niet kon uitblijven. Vandaar dat we ons sinds 1 november 2015 in Zwolle hebben gevestigd 
  
Alex makelaars staat voor jong, fris, persoonlijk, betrokken en voor resultaatgericht.  Het bedrijf kenmerkt zich door de heldere blik op de woningmarkt. ,,Wij zijn gedreven en oefenen ons vak uit met veel plezier en enthousiasme”. ,,Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld. Dat wil zeggen: open, eerlijk en resultaatgericht. Wij zijn zeer actief op de woningmarkt en weten als geen ander welke kopers eveneens actief zijn en binnenkort een huis zullen kopen. We hebben één doel en dat is de beste prijs met het beste resultaat voor ú!” 

De sleutel tot succes is gewoon……" goed advies met gebruikmaking van alle ter beschikking staande middelen en kennis".

 

Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open en eerlijk. Elk aspect van ons vak willen wij als kantoor serieus benaderen. Dat betekent goede onderbouwingen en het kunnen en moeten verplaatsen in onze klanten en hun situatie.

 

Echt contact met onze opdrachtgevers, betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, de goede en slechte zaken en het geven van beargumenteerde adviezen. Goed advies d.w.z. beantwoording van al uw vragen en het inschatten van de te verwachten problemen en mogelijkheden in juridische en praktische zin.

 

Wij leggen de keuzes voor, maar wij maken ze niet ...... Dat doet u !

 

Om kennis te maken zijn vrijblijvende gesprekken en waardebepalingen hier een natuurlijk onderdeel van. No-cure-no-pay opdrachten zijn niet meer dan normaal en dus standaard.

 

Het courtagetarief, ofwel de kosten, is per opdracht verschillend en varieert per gewenste opdrachtvorm.

 

Wij verheugen ons op een persoonlijke kennismaking.

 

Bel voor een afspraak met één van onze kantoren of vul het onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.