Zomerdijkstraat 52, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 585.000,- k.k.
Postcode:
8043HR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
177m²
Perceeloppervlakte:
248m²
Inhoud:
616m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Zodra je de deur uitloopt bevind je je in het Twistvlietpark waardoor je makkelijk aan de drukte van de stad kunt ontsnappen. Mocht je die drukte juist op willen zoeken, heb je ook een winkelcentrum op loopafstand voor de boodschappen en zit je met 10 minuten in het centrum en/of op het station. Heerlijk rustig wonen dus, met alle gemakken van de stad binnen handbereik!

    Begane grond:
    Zodra je de voordeur binnenstapt ruil je de strakke, rode bakstenen van de buitenkant in voor een lichte, ruime hal. Hier vandaan kan je naar het toilet, met trap naar boven of de living in. Laatstgenoemde is voorzien van een prachtige massieve, eikenhouten vloer die de ruimte een stijlvol tintje geeft. Vooral in combinatie met de luxe maatwerk kastenwand en de keuken. Je kijkt hier dankzij de grote ramen direct uit op de achtertuin waardoor je veel licht hebt.
    Vanuit de woonkamer is er een praktische bijkeuken welke toegang biedt tot de achtertuin.

    De tuin is prachtig aangelegd, voornamelijk betegeld maar met voldoende perkjes opengelaten voor de groene vingers. Met een terras aan de achterzijde van het huis en een overdekte zitplek grenzend aan de grote stenen berging kan je hier echt in alle privacy genieten van alle rust die dit huis en deze wijk te bieden hebben.

    De keuken vind je richting de voorzijde van het huis. Deze is tussen de eet- en de woonkamer geplaatst waardoor beide ruimtes erbij worden betrokken. Een echte leefkeuken dus! Met aan beide kanten kastruimte, een natuurstenen blad en je bent ook van alle gemakken voorzien dankzij de moderne inbouwapparatuur.

    De eetkamer aan de voorzijde van het huis biedt ook lekker veel ruimte waardoor je genoeg plek hebt voor een flinke tafel om met veel mensen aan te kunnen zitten, maar ook is de royale trapkast vanaf de keuken te bereiken, ideaal voor uw voorraad of keukenapparaten.

    Eerste verdieping:
    Bovenaan de trap vind je een drietal ruime slaapkamers, elk met zijn eigen pluspunten. Alle drie zijn ze groot genoeg voor een tweepersoonsbed. De ene kamer heeft uitzicht op het park, de ander is het grootst en de derde heeft een eigen zijkamer die als wasruimte is ingericht met hierboven nog een vliering. Verder biedt deze verdieping nog een aparte werkkamer en een luxe badkamer. Deze is keurig betegeld en uitgerust met een ligbad, ruime ronde douchecabine, toilet en uiteraard een wastafel met spiegel. Met elke voorziening in zijn eigen hoek heb je ook in de badkamer veel beweegruimte over.

    Tweede verdieping:
    De bovenste verdieping beschikt over nog twee slaapkamers en ook deze bieden volop ruimte, licht en uitzicht, met zelfs nog plek over op de overloop voor extra kastruimte. Tevens zijn ook hier nog twee extra bergvlieringen gemaakt.

    Ligging:
    De woning ligt aan het Twistvlietpad, het mooie rustige gedeelte van de wijk Stadshagen, dichtbij de fietsbrug. Zowel met de fiets als met de auto ben je snel in het centrum. Ook de uitvalswegen vind je om de hoek. Stadshagen is van alle gemakken voorzien en beschikt over een eigen winkelcentrum, diverse scholen, speeltuinen, sportclubs, een zwembad en nog veel meer. Voor recreatie is de Milligersplas een fijne plek in de wijk. Al met al een zeer fijne plek om te wonen!


    Bijzonderheden:
    - Instapklare hoekwoning
    - 5 slaapkamers
    - Aparte werkkamer en waskamer
    - Zonnepanelen 26 stuks (ca. 4.400 kWh per jaar)
    - Woning is voorzien van horren en rolluiken/screens
    - Eigen parkeerplaats met carport
    - Twistvlietpark en winkelcentrum op loopafstand
    - In 2008 uitgebouwd

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.