Zijdwendestraat 4, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8043HV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
184m²
Perceeloppervlakte:
125m²
Inhoud:
681m³
Bouwperiode:
2005
Plaats woning op:  




  • Bent u op zoek naar een ruime woning met een eigen parkeerplaats, veel slaapkamers of juist de mogelijkheid voor een praktijk aan huis?
    Dan is dit herenhuis misschien iets voor u!

    Deze heerlijke tussenwoning, met speelse indeling, is voorzien van 5 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 6e slaapkamer, maar leent zich ook uitstekend voor werken aan huis!
    De woning grenst aan het Twistvlietpark, wat resulteert in een prachtig uitzicht en een zeer groen en vrij gevoel. Door de verschillende buitenruimtes, zoals een balkon aan de voorzijde van de woning en een terras aan de achterzijde van de woning is er altijd wel een plekje in zon of schaduw te vinden.

    De woning is gelegen in de wijk Stadshagen, aan het Rietpark dat aan een fietspad ligt welke naar het winkelcentrum leidt. Door de gunstige ligging in de woonwijk is het stadscentrum binnen 10 minuten per fiets bereikbaar. De jonge woonwijk heeft naast een groot winkelcentrum ook volop aanbod in basisscholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen, gezondheidszorg etc. Alles is op loopafstand bereikbaar.

    Begane grond:
    Entree, hal voorzien van Belgisch hardstenen vloer, meterkast en wandcloset met fontein. Royale inpandige garage met loopdeur, vliering en pantry.
    Aan de parkzijde van de woning is een royale werk- of slaapkamer gesitueerd met toegang tot de achtertuin met groot terras waar u van de ochtendzon kunt genieten.

    1e Verdieping:
    Hal met vaste kast voorzien van cv ketel
    Royale en lichte woonkamer met massieve hardhouten vloer, halfopen keuken met granito aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder koeler, vriezer, keramische kookplaat met afzuigkap, combi-heteluchtoven en vaatwasser.
    Door middel van de openslaande deuren te bereiken, over de gehele breedte van de woning gelegen, royaal terras op het zuiden gesitueerd, met uitzicht over het parkje met speelvoorzieningen.

    2e Verdieping:
    Overloop met separaat wandcloset, 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) waarvan één met een inbouwkast. De badkamer is ingericht met spiegel- en vloerverwarming, ligbad, separate douchehoek, wastafelmeubel en designradiator.

    3e Verdieping:
    Overloop met vaste kast voorzien van mechanische ventilatie en aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur, twee slaapkamers en een dakterras.

    Algemeen:
    • Prachtig uitzicht aan beide zijden;
    • Gunstige ligging in de wijk en 5 autominuten van de snelweg;
    • Royaal bemeten kamers;
    • CV-ketel 2016
    • Buitenschilderwerk 2018;
    • Nabij diverse voorzieningen;
    • Uitermate geschikt voor praktijk aan huis;
    • Tot wel 6 slaapkamers mogelijk.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.