Wipstrikkerallee 173, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 625.000,- k.k.
Postcode:
8025AG
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
135m²
Perceeloppervlakte:
439m²
Inhoud:
503m³
Bouwperiode:
1932
Plaats woning op:  




  • Dit jaren 30 herenhuis van het type 2/1 kap is gelegen aan de fraaie Wipstrikkerallee.
    Het huis beschikt over een eigen parkeerplaats aan de voorzijde en een carport aan de achterzijde van het woonhuis. De achter tuin is prachtig aangelegd en onderhouden en is voorzien van een vrijstaand houten schuur.

    Het is goed wonen aan de Wipstrikkerallee, een uiterst aantrekkelijke locatie. De historische binnenstad, winkels, scholen, uitvalswegen als de ringweg en de A28, Isala Klinieken, de Wythemenerplas en de Golfclub Zwolle bevinden zich allemaal in de directe omgeving.

    Indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Entree met toilet, meterkast en kelder. De gesloten praktische keuken is bereikbaar vanuit de hal. Een L-vormige woonkamer circa 40m2 met parket, bovenlichten in glas en lood en een open haard. Voldoende groot voor een ruime zithoek en mooi formaat eethoek. Met zicht op het groen, sfeervol licht en vrij zicht naar voor en achter en veel privacy.

    1e Verdieping:
    Overloop en 3 slaapkamers waarvan één met wastafel en in elke kamer vaste kasten. Badkamer direct toegankelijk vanuit de ouderslaapkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel.

    2e Verdieping:
    Bereikbaar met een vaste trap, 4e slaapkamer met dakkapel, 2e badkamer met douche, wastafel en 3e toilet, wasruimte met wasbak, wasmachine aansluiting en plaats voor droger en droogrekken. Zolder berging en ruime vaste kasten.

    De voor en achter tuin is in samenspraak met het Buro Mien Ruys ontworpen en gerealiseerd. De diepe achtertuin, gelegen op het noordoosten biedt veel privacy en telt twee terrassen waarvan een met pergola. Op een zonnige dag is er een keuze voor een schaduw of juist zonnige zitplek. Ook de voortuin biedt veel privacy door de taxus hagen.

    Algemeen:
    - Perceeloppervlakte 439 m2;
    - Woonoppervlak 135 m2; ingemeten volgens NEN2580
    - Schilderwerk in goede staat;
    - Parkeerplek voor en carport achter met oplaadpunt elektrische auto, bereikbaar middels een erfdienstbaarheid (zie kadastrale kaart) gevestigd op het pad gelegen naast de woning
    - Volledig voorzien van isolerende beglazing, grotendeels dubbel glas, dak- muur- en vloerisolatie.
    - HR CV. combiketel 2005.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.