Wilgenstraat 45, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 345.000,- k.k.
Postcode:
8021XV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
86m²
Perceeloppervlakte:
95m²
Inhoud:
289m³
Bouwperiode:
1936
Plaats woning op:  




  • Deze unieke en instapklare woning met 2 dakkapellen, 5 slaapkamers en zonnige tuin is keurig en modern ingericht èn ligt op loopafstand van het centrum van Zwolle.

    Deze woning is de afgelopen jaren op diverse fronten aangepakt. Zo is de keuken recent vernieuwd en is de gehele begane grond gestuukt. In 2021 is de gehele 2e verdieping onderhanden genomen en door het plaatsen van een vaste trap en 2 dakkapellen zijn hier nog 2 slaapkamers gerealiseerd. Uiteraard is het dak ook goed geïsoleerd. Hetzelfde geldt voor de gevels en het dubbele glas (HR++). Dit alles levert een energielabel C op.

    Kortom dit huis is "ready to live"!

    De Wilgenstraat ligt in de wijk Dieze en gunstig gelegen ten opzichte van de A28, park De Hogenkamp, de prettige winkels van de Thomas à Kempisstraat oftewel alle gemakken van de stad binnen no time te bereiken. Het onderhoud van de woning is keurig en is twee jaar geleden volledig gerenoveerd. Deze woning staat op een mooie kavel van 95 m2. De tuin met stenen berging liggen op het westen en zijn ook via een achterpad bereikbaar.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Via de voordeur bereik je de hal met een modern hangend toilet. Een deur geeft toegang tot een lekker lichte woonkamer met ramen aan de voor- en achterzijde. Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar, deze is geplaatst eind 2017 inclusief ingebouwde combi-oven, vaatwasser en koelkast met diepvriesvak. De handige greeploze diepe laden aan weerskanten zorgen voor extra veel opbergruimte. Daarnaast is de woonkamer afgewerkt met een mooie laminaat vloer en zijn de wanden en het plafond strak gestuct.

    Eerste verdieping:
    Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met afzuig installatie. Tevens is de hele bovenverdieping recentelijk gestuct, zowel de wanden als de plafonds zijn strak afgewerkt.

    Tweede verdieping:
    Deze is bereikbaar met een vaste trap en eenmaal boven gekomen word je verrast door de ruimte. Door de dakkapellen zijn hier nog een 2 slaapkamers gerealiseerd. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur en de cv-ketel.

    Kortom, ben je opzoek naar een goed afgewerkte en instapklare woning met tuin, 5 slaapkamers en dicht bij het centrum van Zwolle? Dan is dit de geschikte woning voor jou!

    Algemeen:
    - Energielabel C
    - Dakkapellen geplaatst in 2021
    - Zolder verbouwd en geïsoleerd in 2021
    - CV Ketel 2022
    - Verbruik (circa) op basis van een 3 persoonshuishouden: Elektra 2577 kw/h en Gas 1103m3 per jaar

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.