Weeversstraat 33, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 795.000,- k.k.
Postcode:
8044RT
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
220m²
Perceeloppervlakte:
399m²
Inhoud:
763m³
Bouwperiode:
2021
Plaats woning op:  




  • Wonen op één van de mooiste terpen in stadshagen en met een prachtig vrij uitzicht?

    Dat kan in deze prachtige vrijstaande woning aan de Weeversstraat 33 in Stadshagen. Volledig instapklaar, duurzaam en uiteraard van alle gemakken voorzien!

    Wonen met uitzicht
    Op de grens tussen Stadshagen en de Mastenbroekerpolder ligt Breecamp. Op de plek waar vroeger de Oude Wetering stroomde kunt u in alle rust genieten van uw uitzicht. In Breecamp, een rustige woonwijk aan de noordkant van Stadshagen, staat deze gasloze woning en geeft u door middel van de grote raampartijen en een tuin rondom bijna een geheel vrij uitzicht over de Oude Weteringzone. Met alle voorzieningen in de nabije omgeving een unieke plek in Stadshagen.

    Stadshagen
    De wijk Stadshagen is een stad op zich. In het hart ligt het centrum met alle winkels die u nodig heeft, zoals supermarkten en drogisterijen. Ook zijn hier een Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis gevestigd. Verspreid door de wijk vindt u meerdere basisscholen en locaties voor kinderopvang. Houdt u van sporten? Dan kunt u ondermeer voetballen, tennissen, korfballen, zwemmen, basketballen of fitnessen. Een rondje joggen door het weidse polderlandschap of het Twistvlietpark behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Kroon op de wijk is de Milligerplas, waar u lekker kunt zwemmen, duiken of zeilen.

    De woning
    De woning heeft een woonoppervlakte van zo'n 220 m2, een inpandige berging, een pergola en ligt op een kavel van 399 m2.
    In totaliteit beschikt deze woning over een prachtige living met vele raampartijen, een luxe keuken met inbouwapparatuur, 5 slaapkamers en een luxe badkamer.
    Bovendien is het huis energiezuinig en volledig gasloos gebouwd. Er is een lucht-water-warmtepomp aanwezig met een 300 liter boiler, een warmte-terugwin-systeem, vloerverwarming en koeling op de begane grond en eerste verdieping én er zijn maar liefst 21 zonnepanelen geplaatst.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Entreehal met meterkast, toiletruimte en open trapopgang. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging/bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur. Middels een stalen taatsdeur heeft u toegang tot de heerlijk royale living en open keuken.
    De luxe keuken is ingericht met hoogwaardige apparatuur zoals 5 pits inductieplaat, Quooker, oven, combi-oven en een grote koelkast. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (en koeling) en keramisch parket in visgraat. Door de diverse deuren en een schuifpui is er op meerdere plekken een ideale verbinding tussen binnen en buiten gecreëerd.

    Eerste verdieping:
    Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, een luxe en complete badkamer, een trapkast en een technische ruimte met veel bergruimte.

    Tweede verdieping:
    Op de overloop is er mogelijkheid voor het aansluiten van een wastafel en het biedt toegang tot 2 sfeervolle en ruime kamers.

    Tuin:
    De tuin is rondom ook keurig aangelegd en door de 4 terrassen is er altijd wel plek voor zon of schaduw. Door de ligging aan de rand van de wijk is er een uniek weids uitzicht, u waant zich in het buitengebied.

    Bijzonderheden:
    - Energiezuinige woning, volledig gasloos;
    - 21 zonnepanelen
    - Begane grond en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming en koeling;
    - Inpandige berging
    - Tuin rondom met prachtig uitzicht
    - 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.
    - 1/11 aandeel in de mandelige binnenplaats

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.