Waterliniestraat 55, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 599.000,- k.k.
Postcode:
8043ZW
Ligging:
aan water
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
109m²
Inhoud:
361m³
Bouwperiode:
2019
Plaats woning op:  




  • COMFORTABEL EN LUXE WONEN MET ZICHT OP HET ZWARTE WATER..!
    Ultiem wonen in een ruim en licht 3-kamer appartement (bouwjaar 2019) met groot zonnig balkon, berging en twee(!) eigen parkeerplaatsen. Dit HOEKAPPARTEMENT is prachtig gelegen direct aan het Zwarte Water, naast de karakteristieke Twistvlietbrug en het begin van de Hasselterdijk. Een schitterende ligging, je ziet vanuit de woonkamer de schepen voorbij varen, in een parkachtige setting aan de rand van Stadshagen in het wijkdeel Frankhuis.

    Op korte afstand bevinden zich diverse voorzieningen. Voor de boodschappen kun je uitstekend terecht in het uitgebreide winkelcentrum van Stadshagen, slechts 6 minuten fietsen. Ook het Gezondheidshuis Stadshagen met huisarts, apotheek en fysio vinden we in het centrum van Stadshagen, evenals het Cultuurhuis met een vestiging van de Stadkamer (bibliotheek).
    Het complex ligt direct aan het Zwarte Water, pal naast de kenmerkende Twistvlietbrug en de prachtige Hasselterdijk waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De bus stopt op de hoek, zo ben je al met 5 minuten in de binnenstad van Zwolle.

    Op de begane grond van het gebouw bevinden zich de hoofdentree voorzien van intercomsysteem met camera, de lift en de toegang tot het trappenhuis. Ook heb je op de begane grond toegang tot een eigen inpandige berging en rondom het complex is er voldoende parkeergelegenheid met o.a. twee (!) vaste eigen parkeerplaatsen.

    Het appartement is zeer compleet en luxe afgewerkt. Er is fors geïnvesteerd in de afwerkingen en voorzieningen. Strakke wanden, mooie vloeren, luxe sanitair, en een zeer complete keuken met inbouwapparatuur. De kunststof kozijnen met goed geïsoleerd HR++ glas zijn voorzien van horren.
    Het gehele appartement is bovendien voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een fraaie PVC vloer. De woning wordt verwarmd middels een cv-ketel, er is een waterontharder én het complex is uitgerust met zonnepanelen, waarvan er 8 toebehoren aan het betreffende appartement.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Entree met bellentableau, trappenhuis, lift en postvakken.

    Derde verdieping:
    Entree; hal met toilet, een keurige, compleet uitgevoerde badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, een ruime bijkeuken met voldoende mogelijkheden om zowel de wasmachine, als condensdroger te plaatsen; 2 goed bemeten slaapkamers, elk uitgevoerd met inbouwkasten.
    De woonkamer is gunstig ingedeeld met een heerlijke eethoek, een riante zithoek met aangrenzend het ruime, zonnige balkon en een compleet uitgeruste keukeninrichting, welke is voorzien van alle gemakken. De woonkamer kenmerkt zich door de grote ramen, met veel lichtinval.

    De VvE is inmiddels een geoliede machine. Een betrokken vereniging, waar duidelijke afspraken worden gemaakt. Er is een goed MJOP, de financiële positie is eveneens goed en er wordt regelmatig vergaderd.
    De maandelijkse bijdrage ligt op ca. € 160,62

    Het complex is voorzien van een lift en trappenhuis en er is een AED aanwezig.

    Bijzonderheden
    • Prachtige locatie aan, en met zicht op het Zwarte Water
    • Binnenstad slechts 10 minuten op de fiets
    • Hoogwaardig en luxe afgewerkt; ‘instapklaar’
    • Gesitueerd op de 3e verdieping met een prachtig uitzicht en ook privacy
    • Grote woonkamer met open keuken
    • Royaal balkon, oppervlakte 13 m²
    • 2 Slaapkamers
    • Eigen berging op de begane grond
    • 2 parkeerplekken
    • Lift, intercomsysteem met camera
    • Kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas
    • Gehele appartement voorzien van vloerverwarming
    • 8 stuks zonnepanelen met eigen omvormer
    • Energielabel A

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.