Von Weberhof 72, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8031PR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
103m²
Perceeloppervlakte:
127m²
Inhoud:
363m³
Bouwperiode:
2013
Plaats woning op:  




  • Op een mooie, groenrijke locatie in de Muziekwijk staat deze ruime tussenwoning met diepe achtertuin, houten berging en eigen parkeergelegenheid.

    Deze woning is in 2013 gebouwd, geheel gasloos en voorzien van zonnepanelen. Het huis is aangesloten op een duurzaam en energziezuinig verwarmingssysteem (stadsverwarming). Deze installatie draait op de verbranding van houtsnippers.
    De begane grond én eerste verdieping worden verwarmd door vloerverwarming en de woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++-beglazing, een moderne keukeninrichting, een lichte woonkamer met grote raampartijen en openslaande tuindeuren, 6 zonnepanelen en een zongerichte achtertuin maken het geheel verrassend compleet.

    De ligging van de woning is zeer centraal. De Muziekwijk ligt op slechts vijf minuten fietsen van de historische binnenstad. Bovendien zijn de op- en afritten van de A28 en het natuurgebied 'het Zwarte Water' in de directe omgeving gelegen. Aan de voorzijde grenst de woning aan een plantsoen met grasveld en speeltuin. Aan de achterzijde van de woning is een gezamenlijk binnenterrein met eigen parkeerplaats, direct toegankelijk vanuit de achtertuin.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Entree; hal met trapopgang en toegang het toilet met fontein en de woonkamer. De royale woonkamer is voorzien van een functionele bergkast en door de grote raampartij aan de achterzijde heeft u een prettige lichtinval. Bovendien is de tuingerichte woonkamer uitgevoerd met openslaande deuren waardoor de tuin nog meer bij de woning wordt betrokken. De keuken is verdeeld in twee mooie granieten werkbladen en alle denkbare inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, inductie kookplaat, vaatwasmachine (Miele 2022), combimagnetron en en Quooker voor direct kokend water.

    Eerste verdieping:
    Overloop met toegang tot de twee goed bemeten slaapkamers (circa 22 en 12m²), een inpandige berg- annex wasruimte en een royale badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, tweede toilet en modern wastafelmeubel. In de functionele berg- annex wasruimte is een wasmachineaansluiting aanwezig.

    De maar liefst 13 meter diepe achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden. De houten berging (ca. 6 m2) is voorzien van een overkapping waar het ook in de zomeravonden goed toeven is. Bovendien beschikt de woning aan de achterzijde over een breed zonnescherm en op de etage over screens. Achter de tuin is een mandelig terrein aanwezig waar u gezamenlijk met de omwonenden eigenaar van bent. Hier bevindt zich tevens de eigen parkeerplaats.

    Bijzonderheden:
    - tuin op het zuiden;
    - eigen parkeerplaats;
    - 1/46ste aandeel in het mandelige perceel;
    - gasloos wonen.

    Kortom, een comfortabel en hoogwaardig afgewerkte tussenwoning op een rustige locatie nabij de gezellige binnenstad waarbij u enkel nog maar hoeft te verhuizen!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.