Van Welveldenmarke 6, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 359.000,- k.k.
Postcode:
8016DZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
105m²
Perceeloppervlakte:
145m²
Inhoud:
355m³
Bouwperiode:
1988
Plaats woning op:  




  • Verrassend RUIME TUSSENWONING met BERGING, CARPORT en 5 SLAAPKAMERS, gelegen in een fijn woonerf in Zwolle Zuid.

    Deze woning heeft een prettige indeling met een heerlijke, tuingericht living, een open keuken aan de voorzijde, 2 dakkapellen en maar liefst 5 slaapkamers. Dit woonhuis is gebouwd in 1988 en is gelegen op een perceel van 145m2. Het geheel is voorzien van dubbele beglazing, de gevelbekleding is van kunststof, de keuken en badkamer zijn recent vervangen en de CV ketel dateert uit december 2016.

    De "Van Welveldenmarke" is een straat gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Een wijk waarin het prettig wonen is. Voorzieningen als scholen, speeltuinen, bibliotheek en sportfaciliteiten vindt je op korte afstand. Voor boodschappen en andere voorzieningen kunt je terecht in het winkelcentrum van Zwolle Zuid deze bevindt zich op loop/fietsafstand. Ook zit je binnen no-time in het stadshart dankzij snelfietsroutes en verschillende bushaltes in de buurt.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree met toilet, meterkast, trapopgang en trapkast. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en de woonkamer is tuingericht en heerlijk licht door de grote ramen.

    1e verdieping:
    Overloop met 3 slaapkamers en de badkamer welke is ingericht met een inloopdouche met regendouche, een wastafelmeubel en een 2e toilet en deze wordt verwarmd middels vloerverwarming. In 2 slaapkamers is extra bergruimte gerealiseerd.

    2e verdieping:
    Op deze verdieping kom je eerst op de voorzolder met CV ketel en opstelling van de wasmachine met daarboven nog een extra vliering. Tevens zijn hier nog 2 extra kamers vanwege de beide dakkapellen.

    Buitenruimte:
    De tuin begint vanuit de woonkamer gezien als een betegeld terras, waar je op grote keramische tegels alle plek hebt voor een riante zithoek. Hierna volgt een keurig onderhouden grasveld, grind terras met een picknicktafel en een reeds deels begroeide pergola voor nog meer zitcomfort, sfeer en beschutting. Als laatste beschik je aan de rechterzijde nog over een handige houten berging. Door de diepte is er altijd een plek in de zon te vinden!

    Algemeen:
    - Ruime woning met carport
    - 5 slaapkamers waarvan 2 op zolder
    - CV ketel december 2016
    - Volledige beneden etage gestuct in 2019
    - Keuken vernieuwd in 2019
    - Badkamer vernieuwd in 2020
    - Achtertuin gerenoveerd 2021
    - Kindvriendelijke omgeving
    - Op loopafstand van park, speeltuinen, scholen en verenigingen en slechts 10 minuten fietsen naar de stad
    - Alle voorzieningen te vinden in winkelcentrum Zwolle Zuid

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.