Van Kuynremarke 9, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 236.000,- k.k.
Postcode:
8016DE
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
90m²
Perceeloppervlakte:
124m²
Inhoud:
285m³
Bouwperiode:
1988
Plaats woning op:  




  • Keurig nette tussenwoning met voor- en achtertuin, berging en achterom in de buurt Oldenelerlanden. Het woonhuis is gelegen in de wijk Zwolle Zuid nabij voorzieningen. Zo liggen het uitgebreide winkelcentrum van Zwolle-Zuid, diverse basisscholen en sportvoorzieningen op loopafstand van de woning. Het Schellerpark, een kinderboerderij en het buitengebied Oldeneel met zijn weilanden en het stroomgebied van de IJssel bevinden zich in de directe omgeving.

    Bijzonder aan het woonhuis is de vaste trap naar de zolder, deze is door de verkoper aangebracht waarmee de voormalige bergzolder een volwaardige verdieping is geworden. De tuin is keurig en gelegen op het oosten, de voortuin kijkt uit op het speelveld, is gelegen op het westen waardoor je er heerlijk van de avondzon kan genieten. Zowel voor als achter is er een buiten kraan.

    Begane grond:
    Entree met toegang tot de meterkast, toilet met fonteintje en de lichte woonkamer. De woonkamer heeft een prachtig vrij uitzicht over het plantsoen en een speelplek. De open keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast met vriezer en vaatwasser. Tevens is er een ruime provisiekast.

    1e Verdieping:
    Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een ruime badkamer (2014) met bad en douche-inrichting, wastafelmeubel met dubbele kranen en een tweede toilet. Een prettige bijkomstigheid is dat de gehele bovenverdieping is voorzien van rolluiken.

    2e verdieping:
    Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevinden zicht de aansluitingen voor de wasapparatuur en de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer.


    Algemene informatie:
    - Bouwjaar 1988;
    - Vaste trap naar zolder in 2014;
    - Buitenschilderwerk 2016;
    - Perceeloppervlakte bedraagt 124 m2.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.