Van Hasseltmarke 38, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 575.000,- k.k.
Postcode:
8016BS
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
130m²
Perceeloppervlakte:
382m²
Inhoud:
528m³
Bouwperiode:
1987
Plaats woning op:  




  • Van Hasseltmarke 38

    In een rustige buurt aan de rand van Zwolle, vind je deze ruime vrijstaande woning. De woning heeft een ideale ligging, met op loopafstand noodzakelijke voorzieningen zoals supermarkten, huisartsen en diverse scholen. De buurt is kindvriendelijk en heeft meerdere speeltuinen, sportverenigingen en wandelparken. Bovendien heeft de woning een uitstekende bereikbaarheid, met een bushalte om de hoek en goede verbindingswegen naar de A50 en A28

    Het betreft een ruime volledig geïsoleerde vrijstaande woning met nette afwerkingen en een sfeervolle indeling. De prachtige kozijnen tot aan de vloer zorgen voor een mooie lichtinval en een fijn uitzicht op de tuin. Met 3 slaapkamers en een totale woonoppervlakte van 130m2, is dit de ideale woning voor gezinnen maar ook prima geschikt om "slapen en baden" oude begane grond te creëren. De royale achtertuin, gelegen aan het water, is een heerlijke plek met veel terras mogelijkheden. Zowel de oprit, als de ruime garage bieden een eigen parkeergelegenheid.

    Indeling
    Begane grond
    Via een lange oprit bereik je de entree van de woning. De entreehal heeft een plavuizen vloer en is ruim. Je vindt er een toiletruimte, de meterkast en veel plek voor een kapstok. Vanuit deze hal krijg je toegang tot de woonruimte en de eerste verdieping

    Bij binnenkomst in de living tref je een royale ruimte met veel lichtinval. Meerdere hoge kozijnen tot aan de grond, zorgen voor veel natuurlijk licht en bovendien een heerlijk uitzicht op de tuin. De living heeft een nette laminaatvloer die naadloos is doorgelegd door de gehele ruimte. In deze woonruimte is veel plek voor het inrichten van meerdere zit- en/of eethoeken. De houtkachel is een sfeervolle toevoeging in de ruimte. De brede schuifpui, maakt het mogelijk om op zomerse dagen de woonruimte te verlengen met de tuin.

    De half-open keuken zorgt voor een fijne dynamiek in het geheel van de ruimte. Het L-vormige keukenblok voorziet je van veel opbergruimte en werkoppervlakte. Bovendien is de keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, combi-oven en kookplaat. Naast de keuken krijg je toegang tot een handige bijkeuken met veel plek voor diverse witgoed apparaten en een kast.

    Eerste verdieping
    De overloop op de eerste verdieping heeft een nette laminaatvloer, evenals alle slaapkamers op deze verdieping. Vanuit de overloop krijg je toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Het trapluik op de overloop geeft toegang tot de bergzolder.

    De slaapkamers zijn stuk voor stuk ruim en bieden plek voor een bed, kast en eventuele tafel. De grootste kamer beschikt over een brede inbouwkast, wat je een ideale opbergruimte geeft. De badkamer heeft een frisse en moderne uitstraling met plavuizen afwerking. De ruimte is op efficiënte wijze ingedeeld, met een douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

    Buitenruimte
    De riante achtertuin is gelegen aan het water en is speels aangelegd. Deze heerlijke plek, gelegen op het zuiden, heeft vele terras mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld onder de prachtige begroeide pergola. Naast de woning staat nog een handige berging voor het droog stallen van bijvoorbeeld tuinmeubilair. Aan de voorzijde heb je beschikking tot veel eigen parkeergelegenheid, zowel op de oprit als in de garage.

    Bijzonderheden:

    - Vrijstaande woning
    - 130m2 woonoppervlakte
    - 3 slaapkamers
    - Ruimtelijk
    - Sfeervolle indeling
    - Volledig geïsoleerd
    - Nette afwerkingen
    - Veel lichtinval
    - Tuin aan het water en op het zuiden gelegen
    - Eigen parkeergelegenheid (oprit + garage)
    - Rustige buurt
    - Autoluwe straat
    - Kindvriendelijke woonomgeving
    - Meerdere speeltuinen in de wijk
    - Winkelcentrum nabij
    - Noodzakelijke voorzieningen op loopafstand
    - Uitstekende bereikbaarheid

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.