Van Galenstraat 31, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 319.000,- k.k.
Postcode:
8023VN
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
78m²
Perceeloppervlakte:
79m²
Inhoud:
282m³
Bouwperiode:
1923
Plaats woning op:  




  • Op zoek naar een woning met een fijne sfeer, goede afwerking en lage energielasten? Wees welkom in deze gemoderniseerde tussenwoning met energielabel B, op een mooie locatie in Wipstrik-Zuid.

    Deze woning is tussen 2016 en 2021 gerenoveerd, waarbij de sfeer van vroeger in ere is hersteld. Tegelijk is het huis wat betreft duurzaamheid en comfort aangepast aan de eisen van nu. Zo is de woonkamer voorzien van openslaande tuindeuren, is er een open verbinding gerealiseerd met de keukenruimte en is het geheel voorzien van een nette vloeren en keurige wanden.

    Op de verdieping zijn 2 royale slaapkamers met vaste kasten en dakkapel en een compleet ingerichte badkamer met wastafel, douche, toilet en aansluiting voor de wasmachine.

    De gezellige achtertuin is op het Zuidoosten gelegen en is keurig aangelegd. Bij de inrichting van de tuin is rekening gehouden met een efficiënte indeling en een optimale ruimtebeleving. Zo bevat het schuurtje een werkbank, is achterin een zithoek gebouwd en is boven dit alles nog een bergruimte gecreëerd. Dit alles maakt het een genot om hier te wonen.

    De Wipstrik-Zuid is een typische jaren ’30 wijk en is gunstig gelegen. Diverse basisscholen, supermarkten, het uitgebreide winkelaanbod van de Thomas a Kempisstraat en zelfs de Zwolse binnenstad liggen op loopafstand. Het park De Wezenlanden ligt vlakbij en is ideaal voor een picknick, een buitenactiviteit of een bezoek aan de kinderboerderij.

    Indeling:

    Begane grond
    Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, toilet. De sfeervolle woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woning ligt de open keuken (2021) met inbouwapparatuur en is er ruimte voor een grote eettafel. Ook hier is het lekker licht door de vele ramen. De tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer met openslaande deuren.

    Verdieping
    Aan de ruime overloop grenzen twee slaapkamers met vaste kasten en een moderne badkamer (2016) met wastafel, douchecabine en een tweede toilet.

    Bergzolder
    Met een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

    Bijzonderheden:
    - Energielabel B
    - Laag energieverbruik op basis van een driepersoonshuishouden (elektra 1268 kw/h en gas 686m3)
    - Tuin opnieuw aangelegd en tuinschuur geplaatst in 2018
    - Dakbedekking dakkapel achter 2016 en voor in 2020 vervangen
    - Goten vervangen in 2020
    - Schoorsteen opnieuw gevoegd en lood vervangen in 2022
    - CV aangelegd en elektra grotendeels vervangen in 2016
    - Vrij parkeren

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.