Van der Graaffmarke 7, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 199.000,- k.k.
Postcode:
8016LN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
88m²
Perceeloppervlakte:
115m²
Inhoud:
270m³
Bouwperiode:
1995
Plaats woning op:  




  • Na de keurige voortuin treft u achter deze voordeur een nette tussenwoning die zo te betrekken is! De woning staat aan een straat met brede groenstrook in een kindvriendelijke omgeving met veel speelvoorzieningen. De achtertuin is op het oosten gelegen en voorzien van een houten schuur. Op korte afstand is de IJssel aanwezig. De bushalte naar de historische binnenstad en het station is tevens gunstig gelegen. De algehele afwerking in deze woning is keurig te noemen. Nagenoeg alle wanden zijn voorzien van spachtelputz en er is een keurige laminaatvloer aangebracht.

    Begane grond:
    Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje. De hal biedt toegang tot de woonkamer. De prettige woonkamer van ca. 25 m² is tuingericht en heeft veel lichtinval. Een fraai en speels accent is de halfopen trap naar de verdieping met daaronder een praktische trapkast. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de in 2009 vernieuwde keuken, welke is ingericht met een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron.

    Verdieping:
    Overloop, ruime sfeervolle ouderslaapkamer aan de voorzijde van 14 m² met een forse vaste kast met schuifdeuren. De neutrale, tot het plafond betegelde badkamer is voorzien van; een ligbad, tweede toilet, wastafel en een aansluiting voor de wasmachine. Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers van 7,5 en 10 m². De overloop geeft toegang tot de vaste kast met CV-opstelling en mechanische ventilatie-unit.

    Algemeen:
    -Bouwjaar 1995,
    -Perceeloppervlakte 115 m²,
    -CV-combiketel Vaillant 1995,
    -Geheel dubbel glas,
    -Buitenkraan,
    -Achterom.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.