Van der Goes van Naterspad 15, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8044PB
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
153m²
Perceeloppervlakte:
168m²
Inhoud:
485m³
Bouwperiode:
2017
Plaats woning op:  




  • Prachtig afgewerkt, luxe ingericht, vrije locatie en zeer veel woonoppervlakte! Dat zijn de kernwoorden voor dit fraaie uitgebouwde HERENHUIS met berging en eigen parkeerplaats.

    Ligging:
    Deze woning is gelegen in plan "Havezathepark" in Breecamp Oost, één van de laatst gebouwde delen in de wijk Stadshagen. Aan de voorzijde kijkt de woning uit op een brede parkachtige groenstrook. De ruim opgezette wijk heeft, mede door toepassing van warme kleuren en natuurlijke materialen, een exclusieve uitstraling. In de directe omgeving vindt u volop voorzieningen waaronder het multifunctionele centrum Bubbels (zwembad en kinderopvang), sportvelden, basisscholen, winkels en de uitvalswegen op korte afstand.

    Begane grond:
    Wanneer u binnen komt dan treft u eerst de hal met een meterkast en een toilet v.v. hangcloset, fontein en strakke wandafwerking. Lopen we door dan treft u de woonkamer. Deze is ten tijde van de bouw over de volle breedte uitgebouwd. Via een schuifdeur bereikt u de tuin. De keuken vindt u aan de voorzijde van de woning en heeft vrij uitzicht over een groenstrook. De keuken is voorzien van een luxe inrichting met een kookeiland en bovendien luxe afgewerkt met een natuurstenen blad. Uiteraard is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en afzuigkap.

    Eerste verdieping:
    Hier vindt u 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is ruim en ingericht met een wastafel, toilet en douche

    Tweede verdieping:
    Deze verdieping is nu in gebruik als één grote ruimte maar biedt de mogelijkheid tot het realiseren van één of meerdere slaapkamers. Uw wasapparatuur kunt u plaatsen in de separate wasruimte. Er is veel bergruimte achter de knieschotten.

    Tuin:
    De tuin is onderhoudsarm aangelegd en heeft een zeer gunstige zonligging. Maar ook in de voortuin kunt u heerlijk zitten met zicht op het speelveld.

    Bijzonderheden:
    - Gelegen in een parkachtige setting;
    - Recent gebouwd;
    - Parkeren op eigen erf;
    - Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
    - Volledig geïsoleerd;
    - perceeloppervlakte 168 m2;

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.