Traaipad 49, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8043HL
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
89m²
Inhoud:
307m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Dankzij de indeling van deze woning heeft u alle ruimte, maar doet deze toch knus aan. De woning heeft op de eerste verdieping de slaapkamer en op de tweede verdieping de woonkamer en is voorzien van een zeer ruim dakterras van maar liefst 12m² breed! Deze woning is ideaal voor (jonge) stellen.

    Stadshagen staat bekend als één van de meest bruisende wijken in Zwolle. Vanuit de wijk zoekt u snel zowel de rust en natuur als de drukte van het centrum op. Met 20 minuten fietsen bent u in de binnenstad van Zwolle en natuurgebied van Mastenbroek ligt op steenworp afstand. De komende jaren worden in Stadshagen nog veel nieuwe woningen gebouwd in de buurten Breecamp, Werkeren, Frankhuis en Breezicht. Voorzieningen als scholen, kinderopvangcentra en sportverenigingen liggen nabij en tevens valt er genoeg te beleven: nabij Stadshagen ligt het Twistvlietpark, waar met regelmaat evenementen zoals het Stadshagenfestival plaatsvinden. De wijk is met zowel openbaar vervoer als auto goed bereikbaar.

    Indeling
    Begane grond
    In de hal ligt een nette vloerbedekking en hier heeft u ruimte voor kapstokken. U vindt hier tevens de deur naar de berging van 4,5m². Loopt u de hal door, dan komt u uit bij de trap naar de eerste verdieping.

    Eerste verdieping
    Op de eerste verdieping vindt u de slaapkamer. Op de overloop is er een inbouwkast voor extra opbergruimte. De slaapkamer is bijna 10,5m² en hiermee groot genoeg voor zowel bed als kast. Dankzij de grote raampartij is er voldoende lichtinval en de verdere afwerking is netjes. Dankzij de airco kunt u hier het hele jaar door heerlijk koel slapen!

    Tweede verdieping
    De leefruimte is te vinden op de tweede verdieping. Via de overloop heeft u toegang tot de wasruimte, badkamer, het toilet en de woonkamer. Dankzij de indeling zijn de living en eetruimte goed van elkaar te scheiden. Hierbij is de eetruimte met keuken om en nabij 12m² en de living ruim 21m². De eettafel is tevens te plaatsen in het verlengde van de keuken, waar dankzij de grote raampartijen aan beide zijdes veel lichtinval is. Ook in de woonkamer is een airco ingebouwd. De keuken is een plaatje om te zien met de speelse tegeltjes tegen de muur. De keuken is voorzien van een kookeiland met inductiekookplaat en afzuigkap, koelkast en inbouw oven.
    De badkamer is voorzien van alle luxe, waaronder een heerlijk bubbelbad. Tevens is er een aparte douche met -cabine ingebouwd en twee wastafels met spiegels. De kleine tegeltjes geven de badkamer een speelse look.

    Buitenruimte
    Het dakterras is een heerlijke buitenruimte van maar liefst 37m². Dankzij de breedte van 12m² kunt u hier meerdere gezellige zithoeken creëren. Het dakterras is volledig betegeld en voorzien van houten ombouw. U heeft hier geen inkijk van (over)buren waardoor u hier in alle privacy kunt genieten van een heerlijk zonnetje! Maar ook is het mogelijk (en toegestaan blijkens de splitsingsakte) om uit bouwen en op deze manier a of zelfs 2 slaapkamers extra te realiseren.

    Bijzonderheden
    - Populaire buurt
    - Unieke indeling
    - Goed onderhouden
    - Zeer groot dakterras van 37m²
    - VvE € 131,- per maand
    - Voorschot stookkosten € 97,-

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.