Toutenburgstraat 66, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 359.000,- k.k.
Postcode:
8043TX
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
110m²
Perceeloppervlakte:
125m²
Inhoud:
393m³
Bouwperiode:
2016
Plaats woning op:  




  • Deze moderne tussenwoning uit bouwjaar 2016 is een buitenkans voor jonge gezinnen die willen wonen in een kindvriendelijke buurt, met de voordelen van het centrum op korte afstand!
    U bent hier van alle gemakken voorzien en dankzij de goede afwerking kunt u direct aan de slag met inrichten. De woning heeft een moderne badkamer en keuken, fijne achtertuin met veel privacy en maar liefst vijf slaapkamers!

    Stadshagen is een hippe, opkomende wijk die volop in ontwikkeling is. De aankomende jaren worden er nog vele woningen bijgebouwd in onder andere de nieuwe buurten De Tippe en Breezicht. Het fijne aan Stadshagen is dat u hier het beste heeft van twee werelden: u woont hier omgeven door natuur met onder andere natuurgebied Mastenbroek op steenworp afstand, maar kunt ook met 20 minuten het bruisende centrum van Zwolle bereiken. In het nabij gelegen Twistvlietpark worden met regelmaat evenementen georganiseerd en voorzieningen als scholen, kinderopvangcentra en sportverenigingen zijn goed te bereiken. Ook de bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is uitstekend geregeld.

    Indeling
    Begane grond
    Via de hal betreedt u het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Dankzij de grote raampartijen is er voldoende lichtinval. De keuken is in L-vorm gebouwd en is voorzien van vele keukenkastjes, inbouw oven, gaskookplaat, spatbord en afzuigkap. Aan de andere zijde is er ruimte voor een grote koel- en vriescombinatie. In het verlengde van de keuken is ruimte voor een grote eettafel. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    Overloop met drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers van 12m² en de andere kamer is 7m², waarmee allen groot genoeg zijn om in te richten als slaapkamer. De kleinere kamer is ook ideaal als extra kastruimte of thuiskantoor, aan u de keuze! De badkamer heeft een prachtige moderne betegeling en is voorzien van inloopdouche met glaswand, badkamermeubel met twee wastafels en spiegels en een tweede toilet. Let ook op het sfeervolle licht achter de spiegel!

    Tweede verdieping
    Alsof dat nog niet genoeg ruimte was, vindt u op de tweede verdieping nog twee fijne slaapkamers én een wasruimte! De slaapkamers zijn beide 7,6m² groot en voorzien van knieschotten voor extra opbergruimte, evenals op de overloop. Dankzij de dakramen in beide kamers is er voldoende lichtinval en het schuine dak zorgt voor een knusse uitstraling. De aansluiting voor de wasmachine en droger vindt u op de overloop.

    Buitenruimte
    De voortuin is volledig betegeld en omheind door beplanting. De nette grote tegels zorgen voor een strakke uitstraling en door de ruimte kunt u de tuin volledig naar eigen wens sfeervol inrichten met mooie bloempotten of fijne zithoek. Ook de achtertuin (zuidoosten) is een fijne plek met dezelfde grijze betegeling en ruimte voor zithoeken. Dankzij de handige overkapping naast de berging kunt u hier uw fiets droog neerzetten, maar dat kan uiteraard ook in de berging van 5,5m².

    Achter de woning is een mandelige parkeerplaats waardoor u verzekerd bent van een parkeerplek. Tevens is er een speeltuintje aan de achterzijde van de woning.

    Bijzonderheden
    - Moderne tussenwoning uit bouwjaar 2016
    - Keurig onderhouden
    - Populaire buurt
    - Alle faciliteiten nabij
    - Vijf slaapkamers
    - Berging in de achtertuin
    - Moderne badkamer en keuken
    - 8 stuks zonnepanelen
    - 1/19e aandeel in achtergelegen parkeerterrein waardoor u altijd een parkeerplek achter uw huis heeft

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.