Tiendschuurstraat 61, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8043XT
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
97m²
Perceeloppervlakte:
138m²
Inhoud:
295m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Deze keurige tussenwoning staat in "de Hoven" aan het leukste ‘hofje’ van de wijk Stadshagen. De woning is UITGEBOUWD, voorzien van een vaste trap naar de tweede verdieping en heeft een diepe zonnige tuin op het ZUIDWESTEN met achterom.

    Deze woning is in 2007 gebouwd, kenmerkend door haar karakteristieke jaren ’30 uitstraling en gelegen in het kindvriendelijke deelplan ‘de Hoven’ in de wijk Stadshagen. Zowel het winkelcentrum van Stadshagen als de historische binnenstad van Zwolle zijn op fietsafstand gelegen. De Tiendschuurstraat is een rustige, breed opgezette straat met een speeltuintje en meer dan voldoende parkeergelegenheid.

    Achter de karakteristieke gevel schuilt een goed ingedeelde woning met een fraai afwerkingsniveau en een goede staat van onderhoud!
    Opvallend in dit huis is de prettige lichtinval door de grote raampartij in de woonkamer. Diezelfde lichtinval zien we terugkomen op de verdiepingen door de vele dakramen.

    De indeling is als volgt;
    Begane grond:
    Entree, toilet, meterkast, trapopgang, tuin gerichte woonkamer met tuindeur en handige trapkast en de keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap en koelkast.

    1e verdieping:
    Overloop; 2 slaapkamers en de badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

    2e verdieping:
    Middels een vaste trap is de royale zolder beschikbaar. Deze is opgedeeld in een voorzolder met aansluitingen voor de wasapparatuur en de cv-ketel en er is een 3e slaapkamer met 2 dakramen. Boven de slaapkamer is er nog een zolder voor wat extra opbergmogelijkheden.

    De tuin is bereikbaar vanaf de woonkamer en via de achterom. Doordat deze diepe tuin is gelegen op het zuid-westen kunt u op ieder moment van de dag van de zon genieten. Achterin de tuin bevindt zich een functionele houten berging.

    Bijzonderheden:

    - Volledig geïsoleerd
    - CV-ketel 2007
    - Schilderwerk buitenzijde is up-to-date (2014)
    - Voor- en achtertuin
    - Goed onderhouden woning
    - Een tuin van maar liefst 13 meter diep!
    - Centrale ligging t.o.v. uitvalswegen; binnenstad en de voorzieningen in Stadshagen.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.