Thieboutmarke 1, Zwolle

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 560.000,- k.k.
Postcode:
8016ME
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
180m²
Perceeloppervlakte:
234m²
Inhoud:
633m³
Bouwperiode:
1995
Plaats woning op:  




  • In het zuidelijke deel van Zwolle, midden tussen het groen en vlak boven de IJssel staat deze geschakelde, semi-vrijstaande woning uit 1995. Deze woning is op alle verdiepingen uitgebouwd en is daardoor een ideaal gezinshuis met maar liefst 5 slaapkamers, een aparte werkkamer, moderne keuken en een zonnige tuin met zij-ingang.

    Het huis heeft een rustige ligging mede door de ruimte om het huis. Dichtbij bevinden zich het uitgebreide winkelcentrum van Zwolle-Zuid, meerdere basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Het ‘Oldenelerpark’ en de IJssel met haar schitterende uiterwaarden liggen op korte loopafstand van de woning. Openbaar vervoer is binnen direct handbereik; er zijn twee haltes voor buslijn 8 richting het station en de binnenstad.

    Begane grond:
    Naast de eigen garage heb je ook een parkeerplek op het eigen terrein. Via de overdekte voordeur kom je uit in de hal met een modern toilet, de garderobe, de meterkast, de trap naar boven en de deur naar de living.
    Laatstgenoemde begint met de ruime eethoek; hier is plek voor een grote eettafel en rechtsaf om de hoek is de open keuken. De keuken is strak afgewerkt met een groot natuurstenen L-vormig werkblad, witte kasten met rvs grepen en voorzien van moderne inbouwapparatuur. Als je wilt, kun je hier direct aan de slag!

    De andere kant op, richting de achterzijde van het huis, is de riante zitkamer. Deze betreed je via de suite deuren in het midden van de ruimte. De houten vloer, waar de gehele ruimte van is voorzien, geeft alles een warme uitstraling. Het licht wat door de grote ramen naar binnen schijnt zorgt ervoor dat je echt pas ‘s avonds de lampen aan hoeft te doen.

    Voorbij de woonkamer is nog de ingang naar de praktische bijkeuken met extra wasbak en kastruimte. Dankzij de waterafvoer zou hier ook de wasmachine en/of droger geplaatst kunnen worden, maar daar is ook een plek voor gereserveerd op zolder. Vanuit de bijkeuken kunt u binnendoor naar de garage, waarbij de garagedeur voorzien is van een loopdeur.

    Eerste verdieping:
    De vaste trap in de hal leidt naar de eerste verdieping waar zich maar liefst 4 (slaap)kamers bevinden, een aparte werkkamer en de luxe badkamer. Alle vier de slaapkamers bieden plek voor een 1 of 2 persoons bed, waarbij de (waarschijnlijke) master bedroom over een eigen balkon beschikt. Ook zijn twee slaapkamers uitgerust met een vaste wastafel.

    De badkamer is stijlvol ingericht met zowel licht grijze tegels als klassiek witte. Zowel de spiegel, als de doucheruimte, de wastafels en het hangend toilet zijn in rechthoekig design uitgevoerd, waardoor alles prachtig bij elkaar past.

    Tweede verdieping:
    De tweede vaste trap brengt je als eerste bij de betegelde wasruimte met de CV ketel en de omvormers voor de zonnepanelen. Tevens biedt deze ruimte plaatst voor de wasmachine en droger.
    Achter deze ruimte is nog extra opbergruimte gecreëerd om spullen die niet dagelijks worden gebruikt uit het zicht op te kunnen bergen.
    Vanuit deze ruimte is de deur naar de zeer riante zolderkamer voorzien van een eigen balkon. In het lage gedeelte van de zolderverdieping is een keurig afgetimmerde ruimte om spullen uit het zicht op te kunnen bergen. Dankzij de L-vorm kan je echt alle kanten op met deze kamer. Denk aan woon- en slaapkamer voor een bijna uit huis gaande puber, werkkamer of gewoon als logeerkamer voor onverwachte gasten, de mogelijkheden hierin zijn oneindig.

    Buitenruimte:
    Zowel via de woonkamer als via de bijkeuken kan je de keurig onderhouden achtertuin in. Met een prachtige mix van betegelde delen, grasveld en bloemenperkjes is dit echt een tuin om lekker in te genieten. Op het terras kun je al vroeg lekker van de voorjaarszon genieten.
    Achterin de tuin is een overkapping met een ruime overdekte zithoek en een naastliggende schuur.

    Kortom een tuin waarin er altijd wel een fijn plekje is te vinden om door te brengen.

    Bijzonderheden:
    - Volledig geïsoleerde, instapklare gezinswoning
    - Recent vervangen CV ketel (2021) en vaatwasser (2022)
    - Duurzaam dankzij zonnepanelen
    - Rustige, kindvriendelijke buurt
    - Vlakbij de IJssel en natuurparken
    - Op loopafstand van winkelcentrum Zwolle-Zuid
    - Eigen parkeerplaats en garage
    - Buitenboel recentelijk geschilderd (2021).
    - Woning is aan de zonkant voorzien van screens en een zonwering.
    - Laadpaal voor elektrische auto op eigen terrein

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.