Telemannstraat 191, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 205.000,- k.k.
Postcode:
8031KG
Ligging:
aan park
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
67m²
Inhoud:
220m³
Bouwperiode:
1964
Plaats woning op:  




  • Dit 3-kamer appartement op de 1e woonlaag van het complex 'Dinkel' aan de Telemannstraat heeft alle eigenschappen voor comfortabel en betaalbaar woonplezier.

    De appartementsgebouwen staan haaks op elkaar met tussenliggende grote grasvelden. Het gebouw is geheel gerenoveerd en voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen met dubbele beglazing en keurige balkons. Verder treft u een keurige entree met postbussen, intercom, toegang tot de berging en het afgesloten trappenhuis.

    Het geheel is ideaal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en het winkelcentrum. Ook het gezellige stadscentrum is ook in een paar fietsminuten te bereiken. Het appartement ligt op een gunstige plek in de wijk en is zeer geschikt is voor starters of klein gezin.

    Indeling:

    Entree met vaste kast en toilet, woonkamer voorzien van veel lichtinval en vrij uitzicht, dichte keuken met keukenblok voorzien van boven- en onderkasten en inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is het balkon op het oosten te bereiken. Verder 2 slaapkamers waarvan 1 toegang biedt naar het balkon op het westen. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

    Algemeen:

    - Woonoppervlakte 67 m2;
    - Centraal verwarmd middels blokverwarming;
    - Bouwjaar 1964;

    Overige financiële gegevens:

    - Bijdrage VvE € 155,32 p/m
    - Voorschot stookkosten € 127,- p/m

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.