Stokmeesterslaan 6, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 209.000,- k.k.
Postcode:
8014GN
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
105m²
Perceeloppervlakte:
131m²
Inhoud:
310m³
Bouwperiode:
1980
Plaats woning op:  




  • Op een leuke plek in Zwolle Zuid gelegen TUSSENWONING met een heerlijke ZONNIGE tuin met veel PRIVACY!

    Deze goed onderhouden woning heeft een prachtige ligging en is gelegen op een perceel van 131 m2. Op korte afstand vindt u een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van diverse winkels, scholen, speeltuin, sportaccommodaties, eetgelegenheden en uitvalswegen. Binnen enkele minuten bent u op de IJsselallee welke aansluiting heeft op de A28.

    Wat meteen opvalt is de praktische indeling, de keuken is verplaatst naar de voorzijde waardoor de woonkamer de volle breedte van het woonhuis beslaat. Vanuit de woonkamer is de achtertuin middels openslaande deuren te bereiken.

    Begane grond:
    Entree, hal met toilet, meterkast, trapkast. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft zicht en toegang op de achtertuin. De keuken biedt ruimte voor een grote eettafel en is voorzien van de volgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser (2015) en een koel-/vriescombinatie.

    1e verdieping
    Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

    2e verdieping
    Middels vaste trap te bereiken verdieping. Op de voorzolder bevinden zich de cv-ketel en de wasapparatuur, verder is er nog een 4e slaapkamer en een werkkamer/berging.

    De achtertuin heeft een verzorgde uitstraling en is keurig aangelegd met sierbestrating en is gelegen op het zuidoosten.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.