Slaperdijkstraat 26, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 650.000,- k.k.
Postcode:
8043HP
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
153m²
Perceeloppervlakte:
380m²
Inhoud:
540m³
Bouwperiode:
2005
Plaats woning op:  




  • Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning valt al direct op door de unieke architectuur en bouwstijl. De vele leefruimte en royale tuin maken dit een heerlijke plek om te wonen voor gezinnen. Verder is de woning onder andere voorzien van vier slaapkamers, ruime zolder met een werkruimte en bergruimte, moderne en luxe keuken en badkamer en een berging/garage met carport in de achtertuin. Het is perfect onderhouden, wat betekent dat je zo in kunt trekken!

    Ook de ligging van de woning is ideaal. Het is gelegen in de jonge wijk Stadshagen nabij diverse scholen, het winkelcentrum en sportvoorzieningen. Hierdoor zijn alle benodigde voorzieningen nabij. Zoek je liever de rust op? Dan kan je terecht bij het Twistvlietpark of de Milligerplas.

    Begane grond
    Bij binnenkomst in de hal is al direct te zien dat de woning tot in de puntjes verzorgd is. Er ligt een prachtige visgraatvloer en de trap is bekleed met fijn tapijt. Ook het aparte toilet ziet er keurig uit met witte en zwarte betegeling. Het open woongedeelte is een heerlijk grote ruimte met woonkamer, eetkamer en keuken. De grote ramen geven het geheel een prachtige lichtinval en ook hier is de afwerking erg netjes. Vanaf het zitgedeelte heb je een fijn uitzicht over je tuin, die je zo inloopt via de openslaande deuren.

    De open keuken is een genot om in te koken! Het is modern ingericht en voorzien van een composiet werkblad. Hier ben je van alle gemakken voorzien van de volgende inbouwapparatuur (alles Siemens) met inductie kookplaat met afzuiging, vaatwasser, combi-oven, Quooker en een grote koelkast en vriezer (beide 180 cm hoog). Verder zijn er genoeg keukenkasten voor het bergen van je keukengerei.

    Eerste verdieping
    De eerste verdieping is te bereiken via de trap in de hal. Het betreft een ruime verdieping met een badkamer, wasruimte en maar liefst vier slaapkamers. Ook de badkamer is keurig onderhouden en modern ingericht. Hier is het heerlijk relaxen met fijn ligbad, wastafel in meubel, zwevend toilet en douchecabine. Door de combinatie van het sanitair en tegelwerk heeft het een luxe uitstraling.

    De master bedroom is ruim en biedt genoeg plek voor een tweepersoonsbed en grote kast. De andere kamers zijn eveneens ruim bemeten en daardoor ideaal als (kinder)slaapkamer, thuiskantoor, inloopkast of iets anders. Aan jou de keuze! Alle kamers zijn voorzien van veel lichtinval en nette laminaatvloeren.

    Tweede verdieping
    De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap in de hal. Ook hier heb je weer verrassend veel leefruimte. Deze zolder kun je naar wens inrichten als bijvoorbeeld slaap-/ werkkamer of opbergruimte. Wanneer je een dakkapel plaats zal deze verdieping nog veel beter ingedeeld kunnen worden.

    Buitenruimte
    De achtertuin van deze woning, gelegen op het zuiden, is toch wel echt een van de fijnste plekjes! Het is met zorg aangelegd en dat is ook te zien. Het is ingedeeld in meerdere gedeeltes met betegeling, groenperken en een grasveld. Hierdoor zijn er meerdere zit- en eet- en speelhoeken te creƫren. Tevens biedt de tuin veel privacy waardoor je in alle rust kunt genieten van de zon en je huis! Achterin bevindt zich nog een berging, carport en biedt plaats aan 2 auto's. De berging is ideaal voor het stallen van fietsen of het opbergen van spullen. De berging is eenvoudig uit te breiden tot een volwaardige garage.

    Bijzonderheden
    - Alle voorzieningen nabij
    - Gelegen in een jonge wijk
    - Instapklaar en perfect onderhouden
    - Veel leefruimte
    - Moderne en luxe keuken (geplaatst in 2021)
    - Eigen berging en carport
    - Airco eerste verdieping (geplaatst in april 2021);
    - rolluiken in dezelfde RAL kleur als het schilderwerk (geplaatst in juli 2020);
    - buitenschilderwerk gedaan in september 2021;
    - pvc-vloer begane grond gelegd in. november 2019;
    - CV-ketel vervangen in 2016 en unit mechanische ventilatie vervangen in oktober 2019;
    - badkamer geplaatst in 2015;
    - vloerverwarming op gehele begane grond.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.