Sichtermanmarke 114, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 259.500,- k.k.
Postcode:
8016MZ
Ligging:
aan water
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
65m²
Inhoud:
203m³
Bouwperiode:
1997
Plaats woning op:  




  • Bent u op zoek naar een "instapklaar" appartement? Kom dan snel een kijken bij dit fraaie 3-KAMER HOEKappartement gelegen aan de Sichtermanmarke in de wijk Oldenelerbroek in Zwolle Zuid.

    Het appartement heeft een woonoppervlak van 65m2 en beschikt over een eigen berging op de begane grond van het complex. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping, is goed onderhouden en keurig ingericht. Vanuit de woonkamer en de slaapkamers heeft u zicht over de waterpartij en de groenstrook achter het complex. Het balkon is gesitueerd op het zuidoosten. Een heerlijk appartement gelegen op loopafstand van het Oldenelerpark, de uiterwaarden en het Zandhove-bos. Ook de gezellige binnenstad van Zwolle is per fiets goed bereikbaar. In enkele minuten staat u in het moderne winkelcentrum van Zwolle Zuid en in de wijk zijn diverse voorzieningen w.o. scholen en sportgelegenheden aanwezig. Openbaar vervoer is op loopafstand en verbindingswegen zijn goed bereikbaar.

    Graag laten wij u dit prachtige appartement zien!

    Indeling:
    Begane grond:
    Het complex is in 1997 gebouwd en bestaat uit 2 delen die aan elkaar verbonden zijn. Op de begane grond bevindt zich het vernieuwde bellentableau met video-intercomsysteem en de briefkasten. Bij binnenkomst treft u de trap en de lift die toegang geeft tot de verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke fietsberging en de eigen berging. Op het parkeerterrein voor het complex is ruime voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

    1e verdieping:
    Via de overdekte entree bereikt u het appartement. Entree / hal met de meterkast en de cv-kast. Toilet met een fonteintje. Het appartement is voorzien van een woonkamer met een ruime open hoekkeuken voorzien van veel werk- en bergruimte. Tevens is de keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon met fraai en vrij uitzicht op het groen. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een modern wastafelmeubel en een designradiator.

    Voorzieningen:
    - Verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. de HR cv-ketel (2017);
    - De woning is voorzien van dubbele beglazing;
    - Glasvezelaansluiting aanwezig;
    - Moderne en complete keuken (2017)
    - Mechanische ventilatie vernieuwd in 2017

    Bijzonderheden:
    - Rustige woonomgeving met goede bereikbaarheid;
    - Ruime parkeergelegenheid voor het complex;
    - Nabij natuurgebied / het park aan de dijk;
    - Op korte afstand van het winkelcentrum van Zwolle Zuid;
    - Zwolse binnenstad op circa 5 km
    - Energielabel A;
    - Energieverbruik huidige bewoner: elektra 1600 kw/h en 344 m3 gas
    - Gezonde en goed functionerende vereniging van eigenaren;
    - VVE bijdrage € 108,- per maand.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.