Schuilenburgstraat 52, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 384.000,- k.k.
Postcode:
8043WR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
160m²
Perceeloppervlakte:
270m²
Inhoud:
585m³
Bouwperiode:
2012
Plaats woning op:  




  • Comfortabele twee-onder-één-kapwoning met hoogwaardig afwerkingsniveau, 4 slaapkamers, aangebouwde garage, veranda en besloten achtertuin. Deze moderne woning is aan de buitenzijde stijlvol afgewerkt met grote overstekken en klassieke stenen met verdiepte voeg. Op de zolderverdieping is nog een 2e slaapkamer te realiseren.

    Deze royale woning is gelegen aan een rustige straat in de geliefde, groene buurt “Werkeren”. Het centrum van Stadshagen, onderwijs, de Milligerplas, het gezondheidshuis en sportvoorzieningen zijn vlakbij. Daarnaast zijn de uitvalswegen en de binnenstad van Zwolle makkelijk te bereiken.

    Tijdens de bouw in 2012 is de achterzijde uitgebouwd, de keuken is verlengd en er is een bijkeuken (annex werk- studeerkamer) gerealiseerd. De woonkamer is een heerlijke ruime en lichte living met aan de achterzijde een schuifpui naar de tuin. De open keuken is ingericht met een vaatwasser, koel- vriescombinatie, 5-pits gasfornuis met oven, afzuigschouw en een combimagnetron. De badkamer is luxueus uitgevoerd en ingericht met een bad, douche, toilet en een wastafelmeubel.

    Besloten diepe tuin (15 x 9 meter) op het noordoosten biedt volop privacy en heeft goede bezonning. De tuin is keurig aangelegd en in 2015 is de veranda aangebouwd. Het parkeren van meerdere auto’s kan prima op de eigen oprit. Ook is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de straat. De aangebouwde garage welke van binnenuit bereikbaar is thans opgedeeld in een berging en een werkkamer.

    Begane grond:
    Entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang, woonkamer, open keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken/werkkamer met toegang tot de garage en de tuin.

    1e verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

    2e verdieping:
    Voorzolder met bergruimte (met cv-ketel) en een royale slaapkamer welke nog op te delen is tot 2 slaapkamers. Door de royale nekhoogte is er nog een extra bergzolder gecreëerd.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.