Schildwachtstraat 27, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 445.000,- k.k.
Postcode:
8043CB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
140m²
Perceeloppervlakte:
291m²
Inhoud:
476m³
Bouwperiode:
1997
Plaats woning op:  




  • Ben jij op zoek naar een instapklare woning die keurig onderhouden is? Dan is deze hoekwoning aan de Schildwachtstraat 27 echt iets voor jou! Hier is het heerlijk wonen met onder andere vier slaapkamers, moderne badkamer en keuken en een heerlijke achtertuin en dakterras. Pak je spullen maar alvast in, want je kunt hier direct intrekken!

    En de locatie? Ook die is ideaal. Het is gelegen in een kindvriendelijke en rustige wijk met meerdere speeltuinen. Daarnaast zijn alle voorzieningen nabij. Zo is de binnenstad binnen tien minuten te bereiken en ook het winkelcentrum, sportvoorzieningen, het Zwarte Water, parkjes en meer vind je in de buurt!

    Begane grond
    Via de hal zijn het aparte toilet, een vaste kast en het woongedeelte te bereiken. Het woongedeelte is een heerlijk open ruimte. Doordat het een hoekwoning betreft en er een lichtstraat aanwezig is, is er enorm veel licht wat een ruimtelijk gevoel geeft. Het woongedeelte is voorzien van woonkamer, eetkamer en open keuken. De prachtige haard met uitbouw is toch echt wel de eyecatcher van de woonkamer! Hier kun je een fijne zitplek omheen creƫren en je hebt uitzicht over de royale tuin, die je zo inloopt via de schuifdeuren.

    De open keuken is van alle gemakken voorzien met inbouwapparatuur, inductiekookplaat, moderne afzuigkap, grote koelkast en vaatwasser. Het is strak en modern ingericht met glanzende witte keukenkasten en een zwart werkblad. Kortom, een ideale plek om te kokkerellen en gezellig na te tafelen!

    Eerste verdieping
    De eerste verdieping is te bereiken via de beklede trap in de hal. Hier vind je drie slaapkamers en een badkamer. Ook de badkamer is modern ingericht. Hier is het heerlijk relaxen met fijn ligbad, douchecabine, zwevend toilet en dubbele wastafel in meubel.

    De twee grootste kamers op deze verdieping zijn ruim en daardoor goed te gebruiken als (kinder)slaapkamers. De andere kamer is iets kleiner maar hierdoor ideaal als thuiskantoor, inloopkast of iets anders! Alle kamers en de overloop zijn voorzien van een net laminaat en ook hier is veel lichtinval. Hier kun je in alle privacy genieten van het vrije uitzicht en de rust.

    Tweede verdieping
    De tweede verdieping is nog eens verrassend ruim! Hier vind je de masterbedroom met genoeg plek voor een tweepersoonsbed en grote kast. En het fijnste plekje van deze verdieping? Dat is toch echt wel het heerlijke dakterras!

    Buitenruimte
    De voortuin is keurig aangelegd en grotendeels betegeld. Hierdoor is er genoeg ruimte voor het parkeren van je auto op eigen terrein. De woning heeft een strakke en nette uitstraling en nodigt hiermee uit om de woning verder te ontdekken.

    Ook de diepe achtertuin is perfect onderhouden en met zorg aangelegd. Hier vind je meerdere betegelde gedeelten, grint, groenperken, een grasveld en een mooi vlonderpad die je naar de achterkant van de tuin brengt. Dit maakt het dus een tuin met enorm veel mogelijkheden! Zo kun je meerdere zit- of eethoeken aanbrengen en ook is er ruimte voor kinderen om te spelen. Heb je extra opbergruimte nodig? Dat is geen probleem, want achterin de tuin bevindt zich nog een ruime stenen berging. Ideaal ook voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen.

    Bijzonderheden
    - Kindvriendelijke en rustige wijk
    - Alle voorzieningen nabij
    - Parkeren op eigen terrein
    - Veel leefruimte
    - Open woonruimte met veel lichtinval
    - Royale achtertuin met stenen berging
    - Ruim dakterras
    - Vier slaapkamers
    - Nette badkamer en keuken

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.