Scheppinckmate 26, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 339.000,- k.k.
Postcode:
8014JM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
97m²
Perceeloppervlakte:
153m²
Inhoud:
332m³
Bouwperiode:
1981
Plaats woning op:  




  • Op een fraaie locatie in de wijk Gerenbroek in een hofje ligt deze keurig afgewerkte HOEKWONING met achtertuin, stenen berging en achterom.

    De ligging: de wijk Gerenbroek staat bekend door zijn ruime opzet met water, bruggen en hofjes. In de omgeving ligt het wandelgebied van de oude Mars en het Zandhovebos. Het winkelcentrum van Zwolle-Zuid, basisscholen, gezondheidscentrum, sportparken en speeltuinen zijn allemaal te vinden op loopafstand. De uitvalswegen zoals de IJsselallee en de A28 zijn om de hoek, evenals het NS-station en met de fiets bent u in 15 minuten in de bruisende binnenstad van Zwolle.

    De indeling:
    Begane grond: Entree met hal, meterkast en het toilet met fonteintje. De woonkamer is zeer licht te noemen! De zithoek bevindt zich aan de achterzijde en de keuken met eethoek zijn aan de voorzijde gelegen. De half open keuken is keurig verzorgd en is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie en een Quooker. De trapkast biedt handige bergruimte.

    Eerste verdieping:
    Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen van een prima formaat en de badkamer is voorzien van een ruime douchehoek, een wastafelmeubel en tweede toilet.

    Tweede verdieping: Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier treft u op de voorzolder de opstelling voor de CV-ketel en de wasapparatuur. Tevens is hier nog een vierde slaapkamer.

    De buitenruimte: De woning heeft een zonnige tuin gelegen op het zuidwesten, welke is voorzien van een stenen berging en middels een achterom bereikbaar. Aan de achtergevel is een zonwering aanwezig en op het dak liggen 10 zonnepanelen.

    Algemeen:
    - 10 stuks zonnepanelen
    - Perceeloppervlakte 153m2
    - Energielabel B
    - Buitenschilderwerk 2020

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.