Rudelsheimmarke 27, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8016MJ
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
116m²
Perceeloppervlakte:
199m²
Inhoud:
402m³
Bouwperiode:
1995
Plaats woning op:  




  • In het zuidelijkste stukje van Zwolle staat deze riante 2 onder 1 kap. Deze woning heeft een mooie diepe tuin. Verder is de woning voorzien van een luxe keuken, een nieuwe badkamer, 4 slaapkamers waaronder een ruime kamer op de 2e verdieping met zonnig dakterras. Hier ervaar je een echt penthousegevoel met een prachtig uitzicht op de IJsseldijk.

    De locatie is top: aan de buitenrand van Zwolle Zuid in de directe nabijheid van de IJssel en 2 parken. Het winkelcentrum Zwolle Zuid met ruim winkelaanbod is op 1,5 km afstand. Met de bushalte om de hoek ben je zo in het stadscentrum of op het treinstation van Zwolle.

    Begane grond
    Via de fleurige voortuin kom je binnen in een knusse hal. Hier bevindt zich behalve de trap naar de 1e verdieping ook de meterkast, de trapkast & het luxueuze toilet. De hal, woonkamer en open keuken zijn voorzien van een lichte parketvloer. De lichte woonkamer aan de voorzijde biedt volop plek voor een riante zithoek.

    De luxe keuken aan de achterzijde bestaat uit een L-vormig, zwart granieten aanrechtblad dat wordt omringd door witte kastdeurtjes. Uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en een koel/vriescombinatie ben je van alle gemakken voorzien. Uiteraard is alles keurig ingebouwd.

    Eerste verdieping
    De trap brengt je op een overloop met daaraan 3 slaapkamers, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping. Van links naar rechts komt eerst de moderne badkamer (2022). Deze is zeer luxe en stijlvol ingericht in rustgevende tinten. Je hebt hier de beschikking over een riant ligbad, een zeer ruime douchecabine, zwevend toilet en een extra brede wastafel met 2 kranen in een designmeubel.

    De zonnige 1e slaapkamer is voorzien van een rolluik en biedt genoeg plek voor een tweepersoonsbed en is voorzien van een inbouwkast. Daarbij heeft deze kamer net als de overloop en de overige slaapkamers een neutrale laminaatvloer. Slaapkamer nummer 2 is verrassend ruim en licht. Hier bevindt zich ook de deur naar de extra bergruimte onder de trap met de wasmachine aansluiting. De 3e slaapkamer is de kleinste en is smaller van vorm, maar heeft een luxe inbouwkast. Deze kamer zou daardoor goed gebruikt kunnen worden als kinderkamer, thuiswerkplek of kantoor.

    Tweede verdieping
    De zolderverdieping is omgetoverd tot master bedroom. Dit is daarmee de ruimste kamer van het huis; heerlijk licht gehouden door de grote ramen aan weerszijden en uitgerust met een airco. Het beschikt zelfs over een zonnig dakterras op het zuidwesten. Zo heb je hier onder het gebogen dak echt je eigen penthouse!

    Buitenruimte
    De diepe achtertuin betreed je vanuit de deur in de keuken of buitenom via je eigen zij ingang. Hier beland je op een goed onderhouden betegeld terras in de luwte van je eigen huis. De tuin zelf is diep en biedt daardoor op zowel tegels als gras voldoende ruimte om ook van de zon te kunnen genieten. Achterin de tuin bevind zich een houten berging voor fiets(en) en/of tuinspullen.

    Bijzonderheden
    - Ruime INSTAPKLARE 2 onder 1 kap gezinswoning
    - Diepe tuin met altijd zowel zon als schaduw
    - 4 slaapkamers
    - Luxe badkamer 2022
    - Ruim toilet 2022
    - Elektrisch Rolluik voorzijde 2021
    - Airco 2e verdieping 2021
    - Bitumen vervangen 2020
    - Buitenschilderwerk 2020
    - Dakopbouw en dakterras 2006
    - Luxe keuken met Miele & Siemens apparatuur
    - Dakterras op het zuidwesten
    - Gelegen tussen de 2 parken: Oldeneler- & Ittersumerpark
    - Op 2 minuten (lopen) van rivier de IJssel en het buitengebied
    - Op 1 minuut (lopen) van bushalte naar station/centrum
    - Op 5 minuten (fietsen) van het uitgebreide Winkelcentrum van Zwolle Zuid


    Kortom, de combinatie van de ligging in een kindvriendelijke woonwijk in de nabijheid van zowel alle stadse voorzieningen als de rust & ruimte van de natuur maken dit huis erg aantrekkelijk!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.