Rommestraat 99, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 200.000,- k.k.
Postcode:
8015AS
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
67m²
Inhoud:
207m³
Bouwperiode:
1994
Plaats woning op:  




  • Aantrekkelijk 3-kamer HOEKAPPARTEMENT, gelegen op de 4e woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van Zwolle Zuid. Opvallend is de mooie ligging met uitzicht richting Zandhove.

    Het geheel maakt deel uit van een complex welke in 1994 is gebouwd. De Vereniging van Eigenaren is zeer actief en heeft de zaken goed op orde. Dit blijkt uit de financiële cijfers, alsmede het eigen vermogen van de vereniging. Elk appartement heeft de beschikking over een eigen inpandige berging op de begane grond, een gezamenlijke fietsenstalling en een parkeerplaats op een afgesloten terrein (middels slagboom te bereiken). Het complex is voorzien van zowel een lift als een trappenhuis.

    Dit geheel heeft een schitterende ligging nabij het “Zandhovebos”. Het is dan ook qua omgeving niet beter te wensen. Binnen enkele minuten bent u in het complete winkelcentrum van Zwolle Zuid en sportfaciliteiten zijn er in de directe omgeving in overvloed. Bent u een natuurliefhebber dan hoeft u alleen maar de weg over te steken en dat bent u in het Zandhovebos of de uiterwaarden van de IJssel waar het heerlijk wandelen of fietsen is.

    Indeling appartement:
    De hal geeft toegang tot alle vertrekken, waaronder de woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, de badkamer en het toilet. De woonkamer is een heerlijke lichte ruimte door de raampartijen, door de hoekligging is er zelfs een extra zijraam. Vanuit de woonkamer is het balkon met een ligging op het oosten te bereiken.
    Praktisch is de bergkast vanuit de woonkamer die te benutten is als voorraad ruimte. Hier hangt de CV-installatie en de ventilatie box.

    Algemeen:
    - Aanvaarding per direct
    - Maandelijkse bijdrage Vereniging van Eigenaars circa € 145,-;
    - Volledig geïsoleerd;
    - CV-ketel 2016 (thans huurkoop maar wordt in volle eigendom aan koper geleverd)
    - Parkeren op eigen terrein
    - Verkoper is geen bewoner, daarom wordt de "as is, where is" clausule opgenomen.
    - Er is geen "lijst van zaken" het appartement wordt geleverd in de huidige staat.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.