Rolderdiep 33, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 465.000,- k.k.
Postcode:
8032TL
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
111m²
Perceeloppervlakte:
291m²
Inhoud:
379m³
Bouwperiode:
1976
Plaats woning op:  




  • Op een fantastische locatie in de groene Aa-landen ligt deze instapklare hoekwoning met 4 slaapkamers, heerlijke tuin, oprit en ruime, brede kavel.

    Rolderdiep 33 is recentelijk op nagenoeg alle fronten gemoderniseerd. Zo is de woning voorzien van een moderne keuken (2021), luxe badkamer (2014), En zijn er in 2021 twee dakkapellen geplaatst. Hierdoor zijn de slaapkamers op de verdieping vergroot en zorgt de dakkapel op de 2e verdieping voor een heerlijke zolder die gebruikt kan worden als 4e slaapkamer of kantoor. Daarnaast is er een staal/glas ombouw om de trap gerealiseerd en is bijna het hele huis opnieuw gestuct en voorzien van pvc vloeren.

    Naast de gecreëerde ruimte en het moderne afwerkingsniveau is de ligging eveneens het benoemen waard. De woning is namelijk gelegen op steenworp afstand van de Wijde Aa maar ook van het winkelcentrum ‘De Dobbe’ en diverse uitvalswegen.

    Kenmerkend voor de Aa-Landen is dat het een rustige, populaire en kindvriendelijke wijk betreft. Kenmerkend voor de wijk is de hoeveelheid groen, water, de vele speeltuinen en de aanwezigheid van diverse (sport-) verenigingen en winkels.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Via de entree met meterkast, garderobe en toilet bereiken we de tuingerichte woonkamer. De grote raampartijen zorgen hier voor een prettige lichtinval.
    De keuken is gelegen aan de straatzijde van de woning en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, een afzuigkap, combi-magnetron en een aparte oven, koelkast, Quooker en een vaatwasmachine.

    Eerste verdieping:
    De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een functionele inbouwkast. Boven zijn alle slaapkamers voorzien van rolluiken.
    De moderne badkamer is in 2014 vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, tweede toilet, bad en wastafelmeubel.

    Tweede verdieping:
    Ruime open ruimte met dakkappel, een ideale plek om te werken of te slapen, of gewoon als berging. Tevens bevinden zich hier de wasapparatuur en de cv-ketel, Op zolder is aan de voorzijde de dakkapel voorzien van een screen.

    Tuin:
    Het prettige aan deze woning is de hoekligging waardoor er zowel een voor-, zij-, als achtertuin aanwezig is. In deze tuin kunt u altijd genieten van zon en schaduw.

    De achtertuin is gelegen op het noordoosten en is sfeervol aangelegd met groen en straatwerk. Over de volledige breedte van de tuin is in 2018 een overkapping gerealiseerd, waaronder 's avonds heerlijk genoten kan worden van de avondzon.

    Naast het huis is nog een houten berging te vinden over de volledige lengte van het huis. Aan de voorzijde van de woning kan de auto op eigen grond geparkeerd worden.

    Bijzonderheden:
    - Een fantastische hoekligging;
    - Gelegen op steenworp afstand van de Wijde Aa;
    - In 2021 is de gehele woning reeds verbouwd en zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
    - volledig kunststof kozijnen met triple glas
    - dakkapel 1e en 2e verdieping
    - alle wanden zijn gestuukt
    - nieuwe pvc vloeren op alle verdiepingen
    - Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur
    - cv- ketel 2018

    Kortom, een volwaardig gezinshuis gelegen op een mooie locatie in de Aa-landen.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.