Rendierveld 19, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8017MH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
139m²
Perceeloppervlakte:
156m²
Inhoud:
435m³
Bouwperiode:
1989
Plaats woning op:  




  • Op een geliefde locatie in woonwijk Zwolle Zuid staat deze goed afgewerkte UITGEBOUWDE HOEKwoning met voor- en achtertuin, berging en een eigen OPRIT met CARPORT. Het woonhuis is gelegen op een unieke locatie nabij het buitengebied op een mooi perceel van 156 m².

    Het huis is maar liefst 6,6 meter breed (beukmaat) waardoor alle vertrekken heerlijk ruim aanvoelen. Grote raampartijen in de voor- en achtergevel zorgen voor een mooie lichtinval. Op de verdiepingen zijn er in totaal 4 goed bruikbare slaapkamers aanwezig, waarbij er op zolder nog een 5e gerealiseerd kan worden.

    Op loopafstand vindt u het buitengebied met de uiterwaarden van de IJssel waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ook het Schellerpark en de kinderboerderij bevinden zich om de hoek. Overige voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, het NS station en de historische binnenstad van Zwolle bevinden zich eveneens op korte (fiets)afstand. Maar ook aan kinderopvang en basisscholen geen gebrek in deze buurt.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal met meterkast, trapopgang en toegang tot het toilet en de inpandige berging. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot zowel de woonkamer aan de achterkant van het huis als tot de keuken aan de voorzijde waar plaats is voor een eettafel, speelhoek of werkplek.
    De keuken biedt veel werk- en bergruimte en is voorzien van kookplaat, vaatwasmachine, koffiemachine, quooker en combi magnetron. De grote woonkamer biedt volop ruimte aan een (extra) eettafel en is heerlijk licht door de grote schuifpui.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot 3 goed bruikbare slaapkamers en de badkamer, welke is ingericht met een ligbad met douche-inrichting, dubbele wastafel en een 2e toilet.

    2e verdieping:
    Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een ruime en lichte voorzolder met aansluitingen voor de wasapparatuur en de cv-ketel. Daarnaast is er toegang tot de 4e slaapkamer met dakkapel (2016).
    De voorzolder is nog prima op te splitsen waardoor er een 5e kamer ontstaat.

    Tuin
    De achtertuin is gelegen op het zuidoosten, biedt veel privacy en is keurig aangelegd.

    Algemeen:
    - Prachtige ligging aan rand van de wijk met vele voorzieningen op korte afstand;
    - De uiterwaarden van de IJssel en het Schellerpark op loopafstand;
    - Parkeergelegenheid met carport op eigen terrein;
    - CV-ketel 2001
    - Uitbouw begane grond 2001 (lichtstraat 2017)
    - Dakkapel 2016

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.