Raatakkerstraat 4, Zwolle

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 625.000,- k.k.
Postcode:
8043XN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
bungalow
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
152m²
Perceeloppervlakte:
291m²
Inhoud:
660m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Wilt u gelijkvloers wonen, maar toch genieten van ruimtelijkheid? Dan is deze levensbestendige bungalow iets voor u. Met maar liefst drie slaapkamers, inloopkast, aparte wasruimte en garage, bent u hier van alle gemakken voorzien. De woning is goed onderhouden en is voorzien van nette badkamer en keuken. U kunt hier zo intrekken!

    Aan de zuidzijde van Stadshagen ligt de nieuwbouwbuurt Frankhuis. U woont hier om de hoek van het bruisende centrum van Zwolle en op een prachtige locatie aan het Zwarte Water met het aangrenzende groen- en natuurgebied voor fijne wandelingen. Frankhuis is een kindvriendelijke buurt met meerdere scholen, kinderopvangcentra en sportverenigingen nabij. Het grote winkelcentrum ligt op vijf minuten fietsen en iets verderop ligt het centrum met tal van winkel- en horecagelegenheden. Kortom, u heeft hier het beste van twee werelden! Er rijden meerdere bussen door de buurt en op fietsafstand ligt het treinstation. Ook bent u snel op de uitvalswegen, waaronder A28.

    Indeling
    Begane grond
    Via de hal vindt u aan uw linkerhand de woonkamer en rechterhand de slaapkamers. De woonkamer betreedt u via de eetkamer met keuken. Loopt u door, dan komt u uit bij de living. Deze grote ruimte van 40m² heeft zeer veel lichtinval door de vele raampartijen. De laminaatvloer loopt door de woning heen, wat zorgt voor een mooi geheel. De keuken is voorzien van een kookeiland en bevat onder andere een inbouw oven, koelkast en gaskookplaat met afzuigkap. Naast de woonkamer vindt u door de openslaande deuren een slaapkamer. Echter doet deze ruimte ook perfect dienst als werkruimte.

    Aan de andere kant van de hal vindt u de slaapkamers, wasruimte en badkamer. De eerste kamer rechts is de wasruimte, met aansluiting voor wasmachine en droger. U bereikt via deze ruimte tevens de garage, met aansluitend nog een kamer welke op dit moment dienst doet als sportruimte.

    De hele woning loopt in elkaar door: zo kunt u hier ook de inloopkast en één van de andere slaapkamers aan het einde van de hal bereiken. Ideaal! Uiteraard zijn de ruimtes ook goed van elkaar te scheiden, waardoor u voldoende privacy ervaart. De grotere slaapkamers zijn bijna 12 en 13 vierkante meter en hierdoor groot genoeg voor zowel bed als kastruimte. Eén van deze kamers bevat een inloopkast.

    De badkamer is voorzien van douche met glazen cabine, heerlijk bubbelbad, badkamermeubel met twee wastafels en spiegel en het tweede toilet.

    Buitenruimte
    De woning bevindt zich in een hofje, waardoor u de entree deelt met de buren. De achtertuin kunt u via zowel de slaapkamer als woonkamer betreden. Dit is een prachtig onderhouden buitenruimte met een mix van tegels, groen en houten vlonders. In elke hoek van de tuin komt u mooie verrassingen tegen, wat de tuin een geheel eigen karakter geeft. Omdat er meerdere zithoeken te creëren zijn, kunt u hier de gehele dag genieten van de zon! En ook wel fijn: geen inkijk van (achter)buren, dus u zit hier in alle privacy.


    Bijzonderheden
    - Levensbestendige woning
    - Vrij wonen
    - Goed onderhouden
    - Zeer veel leefruimte
    - Drie slaapkamers
    - Grote garage
    - Ruime achtertuin met veel privacy

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.