Puntkroos 49, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 410.000,- k.k.
Postcode:
8043NV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
114m²
Inhoud:
510m³
Bouwperiode:
2002
Plaats woning op:  




  • Riante sfeervolle hoekwoning met een woonoppervlak van maar liefst 150 m2.

    Het is - met 5 slaapkamers - een ideaal gezinshuis met veel sfeer, lichte en ruime woon- en leefvertrekken op een mooie locatie bij de Milligerplas. Naast een heerlijk gezinshuis biedt deze woning ook voldoende mogelijkheden voor een atelier, praktijk of werkruimte aan huis! In de aangebouwde serre kan je al vroeg in het jaar genieten van de eerste zonnige dagen van het jaar. De woning beschikt over een achtertuin, een eigen parkeerplaats en een zeer ruime berging.

    Op korte afstand zijn er veel voorzieningen aanwezig voor dagelijks gemak; waaronder het grote winkelcentrum en het recreatie- en natuurgebied rondom de Milligerplas. Ook zijn er veel scholen en sportfaciliteiten in de buurt.

    De woning is in 2018 volledig vernieuwd, waarbij alles op elkaar is afgestemd. Lichte kleuren voeren de boventoon, waardoor je een fijne en rustige sfeer ervaart in alle vertrekken.

    De indeling is als volgt: Ruime hal met trapopgang, toegang tot toilet, meterkast en woonkeuken. De open woonkeuken is gesitueerd aan de voorzijde van het huis en voorzien van inbouwapparatuur (Siemens). Aan de achterzijde treft u de woonkamer aan. Via de woonkamer is toegang tot een trapkast voor extra bergruimte en tevens het zonnige terras met serre (op het westen). Dit terras heeft de ideale westligging, biedt uitzicht op openbaar groen en veel privacy door de hogere ligging. De serre is voorziening van glazen schuifpanelen.

    1e verdieping:
    Overloop, twee ruime slaapkamers en een grote badkamer. Deze badkamer is voorzien van toilet, hangkast, dubbele wastafel, ruime inloopdouche en een ligbad.

    2e verdieping: Overloop met veel wasdroogruimte, drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast. Verder is er een ruimte met de cv-ketel en de aansluitingen voor een wasmachine en -droger.

    BIJZONDERHEDEN:
    - Op steenworp afstand van de Milligerplas
    - Riante woonoppervlakte van ca 150 m2.
    - Veel privacy
    - Verwarming en warm water middels de cv-ketel
    - Uitstekende isolatievoorzieningen
    - De zeer ruime berging/schuur is gesitueerd in het voorliggende gebouw en er is een eigen parkeerplaats op het voorgelegen mandelig terrein.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.