Prinses Irenestraat 14, Zwolle

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 489.000,- k.k.
Postcode:
8019XC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
112m²
Perceeloppervlakte:
285m²
Inhoud:
443m³
Bouwperiode:
1961
Plaats woning op:  




  • Prinsheerlijk wonen in de Veerallee.

    Heeft u altijd al gedroomd van heerlijk wonen in een karakteristieke wijk van Zwolle?
    Zoekt u een rustige plek in een mooie omgeving, maar wilt u toch dicht bij het bruisende stadscentrum en station wonen? Dan is deze eengezinswoning in de geliefde wijk Veerallee wellicht uw droomhuis! Deze woning op een perceel van 285 m² grond staat op een prachtige locatie in het geliefde Veeralleekwartier. Een perfecte kans voor een brede doelgroep! De woning beschikt namelijk over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar deze ruimte kan uiteraard ook dienen als kantoor/praktijk aan huis of gewoon een grote speelkamer voor de kinderen. Daarnaast is de woning gelegen op een hoek, met een grote achtertuin, berging veranda en een achterom!

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree/hal met aangrenzend het toilet, de meterkast, de doorzonwoonkamer en de keuken. De woonkamer is voorzien van pelletkachel en infraroodpanelen. De keuken is keurig ingericht en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin. Via de keuken is tevens de achtertuin te bereiken. In de uitbouw rechts van de entree bevinden zich de slaapkamer en badkamer.

    1e verdieping:
    Overloop met aangrenzend drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is compleet ingericht en voorzien van douche, een wastafel, ligbad en een tweede toilet. Via een vlizotrap bereikt u zolder.

    2e verdieping:
    Bergzolder met cv-ketel.

    Tuin:
    De woning beschikt over zowel een voor-, als achtertuin. In de diepe achtertuin bevindt zich een stenen berging welke is uitgebreid met een veranda. De noordoostelijk gelegen achtertuin biedt een heerlijke plek voor ontspanning en privacy.

    Ligging:
    Deze woning is gelegen in de geliefde wijk Veerallee! Vanaf hier heeft u moeiteloos toegang tot het bruisende stadscentrum van Zwolle, met zijn winkels, ateliers, restaurants, hoge scholen en musea. Hier heeft u werkelijk alles binnen handbereik! Vlak bij de woning is een speelveldje voor kinderen met speeltoestellen. Voor ontspannen wandelingen en de prachtige natuur kunt u genieten van het Engelse Werk Park, een schitterend historisch park dat in de romantische Engelse landschapsstijl werd aangelegd rond 1828 en direct achter de Katerveerdijk ligt. En als u wat verder van huis wilt, is er een bushalte op loopafstand, het treinstation op slechts enkele minuten fietsen en de A28 is in enkele minuten te bereiken!

    Algemeen:

    - Levensloopbestendig woonhuis
    - Grotendeels kunststof kozijnen (deels hout, geschilderd in 2022)
    - Uitbouw begane grond 2000
    - Cv-ketel bouwjaar 2005
    - Pelletkachel (circa 2020)
    - Airco (circa 2023)
    - 15 stuks zonnepanelen (circa 2.900 kw/h in 2023)

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.