Pottenbakkerstraat 83, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 285.000,- k.k.
Postcode:
8043BP
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
175m²
Perceeloppervlakte:
73m²
Inhoud:
535m³
Bouwperiode:
1998
Plaats woning op:  




  • UNIEK!: woon/werk-combinatie.

    Prachtig gelegen helft van dubbel woonhuis (appartement) met praktijkruimte, voorzien van eigen ingang op de begane grond en gelegen op een prachtige hoeklocatie vooraan in de wijk Stadshagen.

    Deze keurig afgewerkte ruime woning met balkon ligt in de veelzijdige en snel groeiende wijk Stadshagen. Het huis is gelegen in de woonwijk Stadshagen in de zogenoemde Parkbuurt. Kenmerkend aan deze buurt is de grote hoeveelheid groen met het ‘Twistvlietpark’ en het ‘Zwarte Water’ om de hoek. Daarnaast beschikt de wijk over veel speelgelegenheden en ruim voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand ligt het uitgebreide winkelcentrum van Stadshagen. Overige voorzieningen zoals basisscholen, (sport) verenigingen, gezondheidscentrum en een kinderboerderij bevinden zich eveneens op korte (loop) afstand. Via de Twistvlietbrug (fietsbrug) over het Zwarte water is het slechts 10 minuten fietsen naar het centrum van Zwolle en slechts 15 minuten naar het NS station.

    Indeling:
    entree met gezamenlijke voordeur; grote hal met beide voordeuren en deur naar berging.

    Begane grond:
    voordeur met gang, toilet en garderobe; inpandige berging met wasmachine- en drogeraansluiting. Een nette praktijktuimte met wastafel en toilet. Een reclamevitrine is aanwezig, de indeling biedt verscheidene mogelijkheden.

    1e Verdieping:
    gang met toilet en toegang tot de ruime L-vormige woonkamer. De woonkamer is voorzien van spachtelputz wanden en een prachtige houten vloer. Vanuit de woonkamer is het gezellige balkon (westen) bereikbaar waar vandaan u een mooi en vrij uitzicht heeft. Het balkon biedt plaats aan een 4-persoons zithoek. De open woonkeuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, oven en magnetron. De woonkeuken biedt plaats aan een 6-persoons eethoek.

    2e Verdieping:
    gang; berging met wasmachineaansluiting; (derde) toilet en drie slaapkamers, voorzien van een nette laminaatvloer. In de ruime masterbedroom (voorheen twee kamers) bevindt zich een royale inloopkast.
    Luxe en ruime badkamer met vloerverwarming en voorzien van een bad, douchecabine en dubbele wastafel.

    Algemeen:
    - Ruime woning met praktijkruimte (totale begane grond circa 45 m²) met eigen ingang en reclamevitrine;
    - Ook geschikt voor bewoning op de begane grond, werkplek of chill-ruimte;
    - Gedeeld voorportaal middels mandeligheid
    - Gunstige ligging voorin Stadshagen.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.