Poldermolenpad 20, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 415.000,- k.k.
Postcode:
8043GN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
121m²
Perceeloppervlakte:
146m²
Inhoud:
421m³
Bouwperiode:
2005
Plaats woning op:  




  • Fraaie uitgebouwde tussenwoning met heerlijke tuin, berging en een achterom in een geliefd stukje van Stadshagen.

    Deze fraaie tussenwoning uit 2005 staat op een kavel van 146m2 en heeft een diepe tuin op het zuidoosten. De woning kenmerkt zich door veel ruimte en dit komt onder andere door de gerealiseerde uitbouw en de dakkapel op de 2de verdieping.

    De woning is in het populaire Frankhuis gelegen en ligt centraal ten opzichte van het winkelcentrum en diverse andere faciliteiten, zoals basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. Met een paar minuten hardlopen of fietsen ben je in het mooie buitengebied van de Mastenbroekerpolder en op de (fiets)dijk naar Hasselt. Maar ook het Twistvlietpark is om de hoek. De woning is goed bereikbaar, de uitvalswegen zijn op korte afstand en een bushalte is dichtbij, evenals het het treinstation Stadshagen. Maar ook de gezellige Zwolse binnenstad is binnen een kwartiertje op de fiets te bereiken.

    Omschrijving:
    Begane grond.
    Entree/ hal, toilet met fontein, meterkast en de trapopgang. Tuingerichte uitgebouwde woonkamer met op de grond een houten vloer en een schuifpui richting de achtertuin. Ruime trapkast. Open keuken is in 2022 geheel; vernieuwd en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en een afzuigkap.

    Eerste verdieping.
    Overloop, 3 slaapkamers voorzien van laminaat. Badkamer met douchehoek, 2e toilet, radiator en een wastafelmeubel met spiegel.

    Tweede verdieping/zolder.
    Middels vast trap te bereiken riante, prettige ruimte met aan de achterkant over de volle breedte een dakkapel van kunststof. De CV- installatie, mechanische ventilatie, zonneboiler en de witgoedaansluitingen zijn hier ook te vinden. Achter de knieschotten heeft u nog ruimte om diverse spullen op te bergen. Op het dak liggen verder twee zonnecollectoren. Deze verdieping is uitermate geschikt voor een extra slaapkamer en/of een werkkamer.

    De tuin ligt op het zuidoosten en is vrij diep (12,5m) en heeft een achterom en een houten berging.

    Kenmerken:
    - moderne bouwstijl
    - uitbouw woonkamer en dakkapel zolder
    - diepe tuin
    - cv-ketel 2021
    - Luxe keuken (bouwjaar 2022)
    - buitenschilderwerk 2023

    Kortom een heerlijke woning waar u zo in kunt!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.