Peermos 31, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.500,- k.k.
Postcode:
8043MT
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
139m²
Perceeloppervlakte:
162m²
Inhoud:
503m³
Bouwperiode:
2001
Plaats woning op:  




  • Zoekt u een huis met veel volume? Dan is deze riante tussenwoning zeker een bezichtiging waard!

    Deze ruime woning is gelegen aan (kind)vriendelijke straat en heeft een woonoppervlak van maar liefst 139 m2. Aan de voorzijde is er vrij uitzicht over groenvoorziening. De woning is gesitueerd in ruim opgezette woonwijk. Het winkelcentrum, verschillende scholen, kinderdagverblijven en andere voorzieningen zoals het Gezondheidscentrum, zijn goed bereikbaar. De Milligerplas met verschillende recreatiemogelijkheden, zoals zwemmen, wandelen, vissen of zelfs surfen is op loopafstand.

    Indeling.

    Begane grond:
    Entree, hal met trapopgang, meterkast, toilet en trapkast, woonkeuken met inbouwapparatuur en een royale woonkamer met toegang naar de tuin.

    1e Verdieping:
    Overloop met separaat toilet, 3 slaapkamers en de badkamer welke is ingericht met een bubbelbad, douchehoek en een wastafelmeubel. Tevens is er airco op deze verdieping.

    2e Verdieping:
    Middels een vaste trap is zolder te bereiken. De zolder is thans in gebruik als bergzolder, tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de CV-ketel.

    Kenmerken van deze keurig onderhouden woning zijn: licht, ruimte, modern en een goed afwerkingsniveau. Er is een zonnige, straatgerichte, woonkeuken welke is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, dubbele koelkast met vriesvakken, combimagnetron en koffie-apparaat. De woonkamer is tuingericht en op de 2e verdieping is er nog de mogelijkheid om 2 extra slaapkamers te maken en vanwege de hoge nok ook nog een vliering.

    De totale kavel is 162 m2. Er is een besloten achtertuin, met achterom, is gelegen op het noordwesten en heeft een prima zon-/schaduwverhouding. Zowel de voor- als achtertuin is keurig aangelegd. Er is een vrijstaande houten berging aanwezig, welke is voorzien van elektra.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.