Nijerwalstraat 4, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 834.000,- k.k.
Postcode:
8043TL
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Kamers:
7
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
222m²
Perceeloppervlakte:
534m²
Inhoud:
881m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Riante vrijstaande woning op een mooie plek aan de Nijerwalstraat in Stadshagen.

    Deze ruime woning uit 2008 is gelegen in Stadshagen deelwijk Werkerhoven en is voor veel doeleinden geschikt zoals: "wonen & werken", maar ook "levensloopbestendig wonen, de basisvoorzieningen voor slapen en baden op de begane grond zijn al aanwezig.

    De woning staat op een riante kavel wat enorm veel mogelijkheden biedt! U kunt bijvoorbeeld ruim parkeren op uw eigen oprit. De omgeving is erg plezierig door de ruime opzet en het vele groen. De ligging is zeker centraal ten opzichte van het winkelcentrum en diverse andere faciliteiten, zoals basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. Op een steenworp afstand ligt de recreatieplas Milligerplas. Met een paar minuten hardlopen of fietsen ben je in het mooie en aantrekkelijke buitengebied van de eeuwenoude Mastenbroekerpolder. De woning is uitstekend bereikbaar, de uitvalswegen zijn op korte afstand en een bushalte is op loopafstand.

    Indeling:
    Begane grond
    U komt de woning binnen in een grote hal waar u genoeg ruimte heeft voor uw garderobe. U vind hier ook de trapopgang, meterkast, toilet met fonteintje en de toegang tot de inpandige berging. Wanneer u de woonkamer betreed verrast de royale lay-out u compleet, de woonkamer heeft ruimte voor meerdere zithoeken. Het is een zeer lichte ruimte door de vele raampartijen en de erker die aan de zijkant van de woning is gesitueerd. De luxe en complete keuken vindt u aan de achterzijde van de woning, middels de schuifpui staat u meteen in verbinding met de tuin. Er is genoeg ruimte voor een riante eethoek waardoor het echt een leefkeuken is. Alle moderne gemakken zijn aanwezig zoals de volgende inbouwapparatuur (Miele): Inductie kookplaat met afzuiging, vaatwasser, magnetron, stookoven, koelkast, vriezer en een koffiemachine. Grenzend aan de keuken is er nog een kamer wat naar wens te gebruiken is voor bijvoorbeeld een kantoor, speelkamer of slaapkamer met badkamer en suite.

    Eerste verdieping
    Via de ruime overloop heeft u toegang tot de badkamer, wasruimte en maar liefst vier ruim bemeten slaapkamers waarvan de masterbedroom aan de achterzijde is gesitueerd, deze beschikt over een inloopkast. De badkamer is voorzien van een douche, tweede toilet, dubbele wastafel met spiegels, handdoekradiator en een heerlijk bubbelbad met jetstream. In de wasruimte bevindt zich de aansluiting voor het witgoed en er is een aparte kast waarin de cv-installatie gesitueerd is.

    Zolder
    Deze verdieping is middels een vaste trap te bereiken. Momenteel wordt deze gebruikt als bergzolder.

    Tuin
    De achterzijde van de tuin is gelegen op het noordoosten, doordat de tuin geheel rondom de woning ligt is er altijd wel een heerlijk plekje in de zon te vinden. Verder beschikt de tuin over meerdere terrassen en rondom een volwassen haag voor privacy.

    Bijzonderheden:
    - energielabel A
    - zonnepanelen maar liefst 27 stuks
    - kunststofkozijnen
    - riante ruin rondom
    - geschikt voor "wonen en werken"
    - levensloop bestendig door "slapen en baden" op de begane grond
    - goed onderhouden ruime woning, in 2022 begane grond geheel verbouwd, vloerverwarming aangebracht en nieuwe keuken geplaatst

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.