Nijerwalstraat 3, Zwolle

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 795.000,- k.k.
Postcode:
8043TL
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
212m²
Perceeloppervlakte:
490m²
Inhoud:
835m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Deze prachtige vrijstaande woning is een genot om in te wonen. De begane grond is in 2020 geheel vernieuwd en gemoderniseerd en dat is absoluut te zien. Het is onder andere voorzien van moderne keuken en badkamer, riante open living, grote achtertuin, inpandige garage, vijf slaapkamers en nog veel meer. Kortom, een woning waar je zo in kunt trekken en kunt gaan genieten van je woonplezier!

    Ook de ligging van de woning is ideaal. Het is gelegen in de kindvriendelijke wijk Stadshagen. Hier vind je dan ook meerdere speeltuinen en een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum Stadshagen en voor ontspanning zit je zo bij de Milligerplas.

    Indeling

    Begane grond:
    Via de hal zijn het aparte toilet en het woongedeelte te bereiken. Al direct bij binnenkomst valt op dat de begane grond in 2020 geheel vernieuwd en gemoderniseerd is. De prachtige, warme visgraatvloer en strakke wanden geven het geheel een nette en luxe uitstraling. Deze keurige afwerking gaat door in de ruime living. Dit is een open ruimte met een woonkamer, eetkamer en keuken in één, wat het een heerlijke leefruimte maakt. Maar de beide vertrekken kunnen ook prima gescheiden worden door een tussenwand of een stalen pui.

    De open keuken is modern en geheel volgens trend ingericht met stijlvolle zwarte greeploze keukenkasten en een strak zwart, werkblad. Hier is koken een genot met diverse inbouwapparatuur, inductie kookplaat met afzuiging, vaatwasser en nog veel meer. Kortom, een ideale ruimte om te koken en gezellig na te tafelen! Tevens loop je via de openslaande deuren zo naar je heerlijke tuin.

    Grenzend aan de living vind je een kamer die ideaal in te richten is als bijvoorbeeld werkkamer. Het skylight geeft deze ruimte een prachtige lichtinval. Tevens zijn er in deze ruimte al voorzieningen getroffen om te kunnen slapen en baden. Daarnaast vind je op deze verdieping nog een bijkeuken en een wasruimte die toegang geven tot de tuin en de garage. Allen ideaal voor extra opslagruimte!

    Eerste verdieping:
    Op de eerste verdieping vind je maar liefst vier slaapkamers, een luxe inloopkast en een moderne badkamer. De badkamer is strak ingericht met leisteen en witte tegels. Hier is het heerlijk relaxen met luxe bubbelbad, wastafel in meubel, inloopdouche en zwevend toilet.

    Langs de inloopkast kom je uit in de masterbedroom, die zich bevindt aan de achterzijde van de woning. De andere kamers zijn iets kleiner maar alsnog als volwaardige slaapkamers te gebruiken. Ook deze verdieping is weer keurig onderhouden.

    Tweede verdieping:
    De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap op de overloop en is verrassend ruim. Hier is dan ook een vijfde slaapkamer te vinden. Deze is erg diep en heeft een knusse sfeer door het puntdak en houten balkenplafond.

    Buitenruimte:
    De woning heeft al direct een keurige uitstraling door de net aangelegde voortuin. Hier vind je een ruime betegelde oprit met genoeg plek voor een auto, groene heg die zorgt voor veel privacy en een strak aangelegd stenen pad met groenperken. Dit nodigt direct uit om de woning verder te ontdekken!

    Ook de riante achtertuin is tot in de puntjes verzorgd. Het is voorzien van een betegeld terras, groot gazon, een overdekt terras en een houten berging. Dit maakt het de ideale tuin om te loungen, eten, te spelen en vooral te genieten van je tuin en huis!

    Bijzonderheden:
    - Vrijstaande woning uit 2008
    - Kindvriendelijke buurt
    - Instapklaar en goed onderhouden
    - Eigen parkeerplaats en een inpandige garage
    - Begane grond in 2020 geheel vernieuwd en gemoderniseerd
    - Werk-/speelkamer op de begane grond
    - Vijf slaapkamers
    - Houten berging in de achtertuin
    - Riante achtertuin op zuidwest waardoor er veel lichtinval is en hele de dag tot 's avonds laat zon.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.