Nijenhuislaan 189b, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 449.000,- k.k.
Postcode:
8043WE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
202m²
Inhoud:
453m³
Bouwperiode:
2017
Plaats woning op:  




  • Wil je dit jaar nog genieten van een keurig afgewerkt huis en de najaarszon in je eigen ruime tuin?

    Dat kan allemaal in deze prachtige uitgebouwde hoekwoning uit 2017 met een dakkapel (2019), 10 zonnepanelen, 5 slaapkamers, een verzorgde en vooral ruime tuin op het zuiden met hierin een overkapping met berging en zelfs een tweede berging naast de woning!

    Deze goed afgewerkte hoekwoning vinden we in een nog jong deel van Stadshagen. De woning ligt centraal in de wijk, met op korte afstand diverse speel en groenvoorzieningen, scholen, parkeermogelijkheden en op loopafstand van het winkelcentrum en kinderboerderij. De uitvalswegen zijn goed te bereiken net als de A28 en A50. Maar ook een bushalte en het NS-station zijn om de hoek gelegen.

    Begane grond
    Via de entree, die toegang geeft tot de meterkast, het toilet en de trapopgang bereikt u de woonkamer die voorzien is van een pvc vloer. Wanneer u de woonkamer binnenkomt valt meteen op hoe heerlijk licht deze woning is door de aanwezige raampartijen in zowel de voor-, achter-, als zijgevel. Eén daarvan is voorzien van een schuifpui die toegang tot de achtertuin verschaft. De woonkamer is tuingericht (gelegen op het zuiden) en voorzien van een handige trapkast . De moderne maatwerkkeuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is mooi strak vormgegeven en voorzien van alle gemakken zoals: een gaskookplaat met afzuiging, koel-, vriescombinatie, combimagnetron, een vaatwasser en zelfs een Quooker.

    Eerste verdieping:
    Deze verdieping heeft maar liefst drie slaapkamers een overloop en een luxe en ruime badkamer welke hoogwaardig is afgewerkt. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, tweede toilet en een ruime douchehoek met regendouche. Verder is er nog een raam aanwezig voor daglicht en die u kunt openen om luchten, wat wel zo fijn is.

    Tweede verdieping:
    Deze tweede verdieping, waar de 4e en 5e slaapkamer zijn gesitueerd, typeert zich door veel ruimte en licht door middel van de plaatsing van een dakkapel. Op de voorzolder vindt u de CV-installatie, mechanische ventilatie en de witgoedaansluitingen. Achter de knieschotten is er nog veel ruimte om spullen op te bergen.

    De ruime en goed verzorgde tuin met houten berging en overkapping ligt op het zuiden en is te bereiken via een achterom. Verder vindt u naast de woning nog een 2e berging, uitermate geschikt voor tuingereedschap en speelgoed.

    Kortom zoekt u een woning waar u zo in kan ............ zoek dan niet verder!

    Bijzonderheden:
    - Bouwjaar 2017;
    - Aan de achterzijde uitgebouwd;
    - Tuin op zuid;
    - 10 zonnepanelen;
    - 5 slaapkamers;
    - 2 bergingen;
    - Waterontharder.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.