Nieuwstraat 30f, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 209.000,- k.k.
Postcode:
8011TP
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
maisonnette
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
2
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
73m²
Inhoud:
200m³
Bouwperiode:
2010
Plaats woning op:  




  • Luxe penthouse met fijn terras, op top locatie in het centrum!

    Op een bijzondere locatie in hartje centrum van Zwolle staat een geweldig pand genaamd “De Zon van Swoll”. Te midden van levendigheid, winkels, restaurants, theater, vele uitgaansgelegenheden en toch voldoende in de luwte om heerlijk te kunnen genieten van rust, privacy en ruimte. Het pand heeft 6 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. De Zon van Swoll is gebouwd in 2010 in de prachtige stijl van een pakhuis, met oog voor mooie details, hoogwaardige afwerking en een uitstraling die je nergens anders vind. Direct bij binnenkomst neemt het fraaie gebouw bezit van je en voel je je thuis door de unieke sfeer.

    Dit geweldige appartement bevind zich op de bovenste 2 woonlagen en is voorzien van een video-intercom, liftinstallatie en eigen berging op de begane grond. De ruime hal op de begane grond is ingericht in de stijl van een oud koetshuis met een natuurstenen vloer en authentieke lantaarns. Als je vervolgens de ronde trap neemt naar boven ervaar je de bijzondere ambiance en besef je dat dit pand een ziel heeft.

    Appartement:
    Het gehele appartement is zeer hoogwaardig afgewerkt, gladde wanden, een mooie houten vloer met vloerverwarming en mechanische luchtventilatie voor verwarming, maar wordt ook gebruikt om te koelen. En daarbij is het gehele complex ook bijzonder duurzaam met haar zonnepanelen en volledig voorzien van LED verlichting

    Via de entree kom je in de hal die toegang geeft tot 4 ruimtes. De toiletruimte met inbouwreservoir en fonteintje. Een berging met de verwarming en ventilatie apparatuur en aansluiting voor de wasmachine. De strakke en moderne badkamer welke is ingericht met een inloopdouche met glazen douchewand en een wastafel. En de woonkamer met open keuken.

    De sfeervolle en lichte woonkamer is gelegen aan de achterzijde. De vele ramen rondom zorgen voor veel lichtinval. De grote, vierkante woonkamer biedt vele mogelijkheden. In de licht schuine wanden zijn ook de fundamenten van de kapconstructie te zien. Samen met het hoge raam aan de achterkant draagt het bij aan het bijzondere woongenot. De moderne open keuken is voorzien van een luxe keukeninrichting met een natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en vaatwasmachine.

    Via de woonkamer is er een open trap naar de bovenste etage. Hier bevinden zich de slaapkamer, welke is voorzien van een vaste kastenwand die speciaal voor deze ruimte op maat is gemaakt, en een heerlijk zonnig dakterras met uitzicht over de historische binnenstad en natuurlijk de "Peperbus". Qua ligging en ruimte ideaal voor lange, mooie avonden, waar je uitstekend met vrienden kunt genieten van een hapje en drankje.

    Tenslotte is er in de hal van het complex een ruime inpandige berging aanwezig met veel opbergruimte welke ook voorzien is van elektriciteit.

    Kortom een zeer uniek appartement in een bijzonder pand op een fantastische locatie midden in de binnenstad! Door de ligging, ruimte en afwerking is dit echt een buitenkans die zich maar eens in de zoveel tijd voordoet!

    Algemeen:
    - Modern en comfortabel appartement midden in het centrum
    - Luxe en bijzonder pand met klassieke uitstraling
    - Hoogwaardig afwerkingsniveau
    - Unieke sfeer
    - Duurzaam & verantwoord
    - Bijdrage VvE € 124,- per maand

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.