Monteverdilaan 29, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 235.000,- k.k.
Postcode:
8031DG
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
maisonnette
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
84m²
Inhoud:
271m³
Bouwperiode:
1969
Plaats woning op:  




  • Ruim 4 kamer-appartement, maisonnette, met maar liefst 84m2 woonoppervlak! De ligging van deze woning is perfect, op 10 minuten loopafstand van de gezellige binnenstad van Zwolle en op 5 minuten de snelweg! Kortom een heerlijke plek!

    Dit royale appartement voelt, door haar 2 etage’s met 3 slaapkamers, als een volwaardige eengezinswoning. Het ruime balkon heeft door zijn gunstige ligging een leuk uitzicht, maar biedt door al het omliggende groen toch privacy.

    Indeling begane grond:
    Entree, meterkast en toilet (2020 vernieuwd). De keuken is voorzien van vaatwasser, 4-pits gasfornuis en afzuigkap, ventilatiesysteem, elektrische boiler (inhoud 80 liter) en wasmachineaansluiting. De ruime woonkamer beschikt over een grote inbouwkast. Via een deur is er toegang tot het balkon.

    Eerste verdieping:
    De overloop, welke toegang geeft tot de 3 slaapkamers en badkamer, beschikt over verlichte inbouwkasten. De badkamer is voorzien van kunststof douchecabine en badkamermeubel met vaste wastafel.

    Vanuit de algemene entree kan men zowel met de trap als met de lift naar de woning op de eerste etage. Op de begane grond is een afsluitbare inpandige berging aanwezig en is een afgesloten gezamenlijke fietsenstalling. Zowel voor als achter de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er zijn diverse bushaltes en een brievenbus rondom het appartementencomplex aanwezig.

    Algemeen:
    - keurig onderhouden appartementencomplex;
    - huismeester aanwezig;
    - afgesloten entree en voorzien van lift;
    - grotendeels voorzien van isolerende beglazing;
    - bijdrage VvE € 197,- (excl. stookkosten a € 113,-)

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.