Molenweg 16, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 269.000,- k.k.
Postcode:
8012WK
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
89m²
Perceeloppervlakte:
86m²
Inhoud:
347m³
Bouwperiode:
1890
Plaats woning op:  




  • Deze prachtige, sfeervolle woning uit 1890 ligt op een geliefde locatie in de wijk Assendorp. Deze woning is in de afgelopen jaren gemoderniseerd. De woonkamer is licht, ruim, voorzien van een hoog plafond, de woonkeuken is royaal met een fraaie eigentijdse keuken voorzien van alle inbouwapparatuur en er zijn openslaande deuren naar de achtertuin. De tuin is prima, netjes onderhouden en met een achterom. Deze woning is perfect gelegen op loopafstand van het station, de winkels in de Assendorperstraat en het centrum van Zwolle.

    Begane grond:
    Entree, hal, toilet, prachtige ruime en sfeervolle woonkamer met schuifdeur naar de royale woonkeuken. De moderne keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, er is voldoende ruimte voor een grote eettafel en er zijn openslaande deuren naar de achtertuin. De bijkeuken is functioneel met de CV-opstelling, aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger en een moderne badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.

    Eerste verdieping:
    Vaste trap naar de eerste verdieping, overloop, drie slaapkamers, waarvan twee mooie slaapkamers aan de voorzijde en riante slaapkamer aan de achterzijde met veel licht en mogelijkheden voor extra bergruimte.

    Tweede verdieping:
    Vliering met extra bergruimte.

    Tuin:
    De besloten en nette achtertuin is gelegen op het ideale zuiden en er is een achterom. De tuin biedt een prima plek om heerlijk te genieten in het zonnetje, buiten te tafelen of gezellig te loungen.

    Bijzonderheden
    Deze woning ligt voorin de geliefde wijk Assendorp, op steenworp afstand van de winkels in de Assendorperstraat, maar ook op loopafstand van het station en het stadscentrum van Zwolle. De straat in deze vooroorlogse wijk is rustig en er zijn voldoende parkeermogelijkheden.
    Er zijn in de directe omgeving scholen, speelplekken en groenvoorzieningen.

    Algemeen:
    - Gevels zijn opnieuw gevoegd en geïmpregneerd 2020 (voorgevel tevens gereinigd met stoom)
    - Platte daken vervangen in 2020
    - Buitenschilderwerk eerste verdieping 2020
    - HR++ glas geplaatst in 2019 op de eerste verdieping

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.