Moeraszegge 13, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 279.500,- k.k.
Postcode:
8043LC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
116m²
Perceeloppervlakte:
179m²
Inhoud:
385m³
Bouwperiode:
2000
Plaats woning op:  




  • Ruime UITGEBOUWDE tussenwoning aan een kindvriendelijke autovrije straat in deelplan Pad & Tuin in de jonge wijk Stadshagen. Het winkelcentrum, een bushalte naar het station en de binnenstad en scholen bevinden zich op korte afstand van de woning. Ook de Milligerplas is te voet te bereiken. Een veilige kindvriendelijke woonomgeving, met alle gemakken binnen handbereik!

    Begane grond:

    Entree, hal met garderobe nis, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de tuingerichte woonkamer. Deze woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 33 m² en beschikt over prettige lichtinval. Onder de trapopgang is een trapkast aangebracht die vanuit de woonkamer te bereiken is. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken welke is ingericht met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap een koelkast. Ook aan de voorzijde van de woning zorgen forse raampartijen voor veel lichtinval op de begane grond.

    1e Verdieping:

    Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde en de grootste slaapkamer van deze verdieping bevindt zich aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van ruim 13 m². De badkamer is ruim opgezet en uitgevoerd met een ligbad, 2e toilet, wastafel en douchehoek.

    2e Verdieping:

    Heerlijk lichte zolder met de cv-ketel een aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier kan nog prima een slaapkamer gerealiseerd worden of een plek om thuis te werken. Tevens is nog voldoende bergruimte.

    De achtertuin is maar liefst 15 meter diep en gelegen op hier noordoosten. Achterin de tuin is een berging en uiteraard middels een achterom te bereiken.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.