Melenhorststraat 13, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 465.000,- k.k.
Postcode:
8043RX
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
141m²
Perceeloppervlakte:
176m²
Inhoud:
525m³
Bouwperiode:
2010
Plaats woning op:  




  • Aan een rustig hofje met een speeltuin voor de deur, vind je deze riante, uitgebouwde hoekwoning. De woning heeft een energielabel A en is voorzien van 12 zonnepanelen.

    Doormiddel van de in 2020 gerealiseerde uitbouw, beschikt de woning over een lichte en ruime woonkamer en eetkamer. Daarnaast is de woning voorzien van 4 slaapkamers, een was- / werkkamer en een houten berging met overkapping.

    De woning is gelegen op een centrale locatie in Stadshagen. In de directe omgeving zijn alle benodigde faciliteiten te vinden. Het winkelcentrum, het park, de kinderboerderij, diverse scholen, sportverenigingen en het station zijn allen op korte loop- en fietsafstand.

    Begane grond
    Via de voordeur kom je binnen in een lichte hal die toegang geeft tot de woonkamer, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning geplaatst, waar de ramen op het noordoosten staan.

    De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning met daarnaast een riante uitbouw waar de eetkamer zich bevindt. Via twee openslaande deuren biedt de uitbouw ook nog eens toegang tot de achtertuin.
    De keuken is compleet ingericht met aan de ene kant een luxe 5-pits gasfornuis, een afzuigkap en een vaatwasser en aan de andere kant een keukenelement, in dezelfde greeploze uitvoering, waar de oven en de koel/vriescombinatie in te vinden zijn. De begane grond is voorzien van een PVC-vloer en de uitbouw beschikt over vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    De rood gestoffeerde trap brengt je naar de overloop waar je zowel de 3 slaapkamers vindt als de badkamer.
    Laatst genoemde is strak vormgegeven in een contrast van witte en grijze tegels. Hier beschik je over een ruime inloopdouche, een ligbad, een zwevend toilet en het badkamermeubel. Doormiddel van het lange, smalle raam valt er veel licht in de badkamer.

    Tweede verdieping
    Op de zolderverdieping vind je als eerste, naast de CV ketel, de plek voor je wasmachine en/of droger. Verder zijn hier de vierde en vijfde (slaap)kamer te vinden. Dankzij een groot dakraam en een raam op het noordwesten is het een heerlijk lichte kamer. Hier is dan ook zeer comfortabel te slapen, maar ook te spelen, werken. Verder is er nog extra opbergruimte achter de knieschotten.

    Buitenruimte
    De achtertuin bestaat voornamelijk uit een keurig betegeld terras waarna een bestraat pad je naar de houten berging achterin de tuin leidt, waar zowel jij als je fiets onder een overkapping ook nog eens droog kan staan.

    Energie
    - 12 stuks zonnepanelen (opbrengst gemiddeld 3.100 kw/h)
    - verbruik gas 2021 1191 m3

    Bijzonderheden
    - instapklare tussenwoning
    - 5 slaapkamers
    - veelzijdige zolderverdieping
    - riante multifunctionele kamer in uitbouw (2020)
    - uitgebreide keuken
    - zowel winkelcentrum Stadshagen als park de Stadshoeve op loopafstand
    - autoluw hofje en kindvriendelijke omgeving met scholen, speeltuinen en sportfaciliteiten in de buurt
    - bushalte richting centrum vlakbij

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.