Marxveldstraat 17, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8043TK
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
116m²
Perceeloppervlakte:
133m²
Inhoud:
418m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Prachtige uitgebouwde tussenwoning met houten berging in de wijk stadshagen.

    Deze prachtige uitgebouwde tussenwoning uit 2007 staat aan een rustige straat met veel groen in een geliefd stukje van Stadshagen. De woning heeft 3 slaapkamers en plaats je een dakkapel dan is er eenvoudig een 4 kamer te realiseren. Op het dak liggen maar liefst 11 zonnepanelen!

    De woning ligt centraal ten opzichte van het winkelcentrum en diverse andere faciliteiten, zoals basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. Op een steenworp afstand ligt de recreatieplas Milligerplas. Met een paar minuten hardlopen of fietsen bent u in het mooie buitengebied van de Mastenbroekerpolder en de (fiets)dijk naar Hasselt. De woning is goed bereikbaar, de uitvalswegen zijn op korte afstand en het stadshagenstationnetje en de bushalte zijn dichtbij.

    Begane grond
    U komt de woning binnen in een ruime hal. Hier bevinden zich het moderne toilet met fonteintje, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Ook is er voldoende ruimte voor uw garderobe. Bij binnenkomst valt meteen op hoe ruim en licht de woonkamer is. De grote raampartij met schuifpui richting de achtertuin geeft echt dat binnen-buitengevoel. De gehele benedenverdieping is voorzien van comfortabele vloerverwarming (2022) en een pvc-vloer.
    Aan de voorzijde van de woning vindt u de luxe keuken (bouwjaar 2022) die voorzien is van alle gemakken namelijk: een inductiekookplaat met afzuiging, oven, koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Alle apparatuur is van Siemens. Uiteraard is er is ook een trapkast aanwezig, handig voor wat voorraad en stofzuiger.

    Eerste verdieping
    Via de overloop bereikt u de badkamer en twee slaapkamers, deze zijn over de gehele breedte van de woning gesitueerd en voorzien van rolluiken. De badkamer is voorzien van neutrale kleurstellingen en geheel betegeld, u vindt hier een: wastafelmeubel met spiegel, kolomkast, tweede toilet, radiator en een douchehoek. Op de overloop is een vaste kast met daarin de opstelling van de cv-ketel en mechanische ventilatie te vinden. Deze verdieping is geheel voorzien van een PVC-vloer (2022).

    Tweede verdieping
    Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier is de derde slaapkamer en nog een prima ruimte om te werken of voor opslag. Boven de kamers is nog een bergzolder aanwezig, handig voor niet alledaagse spullen. Deze verdieping is zeer licht omdat er meerdere dakramen zijn geplaatst. Verder zijn op de voorzolder de aansluitingen voor het witgoed en de omvormer van de zonnepanelen gesitueerd. Er is ook nog extra bergruimte te vinden achter de knieschotten. En ook deze verdieping is geheel voorzien van een PVC-vloer (2022).

    Tuin:
    De tuin met houten berging ligt op het zonnige zuidoosten en is bereikbaar via een achterom. De tuin is onderhoudsarm. Aan de achtergevel van de woning is verder nog een elektrische zonnescherm bevestigd. Zo kunt u op de warme dagen ook heerlijk toeven op uw terras.

    Kortom een woning waar u zo in kan!

    Bijzonderheden:
    - energielabel A
    - 11 zonnepanelen
    - uitbouw woonkamer meegenomen tijdens de nieuwbouw in 2007
    - kindvriendelijke wijk
    - centrale ligging
    - zonnige tuin
    - elektrische zonnescherm (terras)

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.