Maagjesbolwerk 25, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8011LL
Ligging:
aan water
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
105m²
Inhoud:
310m³
Bouwperiode:
2003
Plaats woning op:  




  • In de sfeervolle binnenstad van Zwolle op de 1e verdieping van het appartementencomplex “Maagjesbolwerk” vindt u dit 3-kamerappartement met eigen, vaste parkeerplaats, een ruim terras (op het westen) van circa 30m² en aangrenzend een royale berging.

    De aanwezige voorzieningen in het complex zoals de zeer verzorgde gezamenlijke entree, de fraai aangelegde en sfeervolle binnentuin, de fietsenberging en eigen berging (direct bij het appartement en grenzend aan het terras), een privé parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage, dubbele lift en een videofooninstallatie maken het geheel compleet en het wonen uitermate aangenaam.

    Het appartement is gesitueerd op de 1ste woonlaag van het goed uitgeruste complex. Op niveau -2 heeft u een eigen parkeerplaats v.v. beugel en via de 2 liften kunt u elke verdieping bereiken. Op niveau -1 is een gemeenschappelijke fietsenberging en er is een fraaie daktuin aangelegd in het 'atrium' waar u dagelijks van kunt genieten. Het appartement heeft eigen terras grenzend aan de woonkamer, hier kunt u heerlijk, uit de wind, genieten van de middag- en avondzon. In de zomer wordt het complex omringd door plezierbootjes die voor een korte periode in de stadshaven kunnen aanleggen.

    Het appartement meet 105m2 woonoppervlakte en het terras is bijna 30m2 groot. Het terras is gelegen aan de binnenzijde van het complex, met voornamelijk de namiddag/avondzon en heerlijk in de luwte van de binnenstad.

    Indeling appartement:

    Entree/hal met imposante glaspartij, woonkamer met tuindeur naar het ruime terras, open keuken voorzien van eenvoudige, doch complete keukeninrichting en 2 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche en vaste wastafel. Vanuit de gang is er nog een separaat toilet en bovendien is er nog een handige bijkeuken annex cv-/wasruimte.

    Er is sprake van een gezonde en goed functionerende VvE. De maandelijkse bijdrage is € 258,66 (wonen + parkeren).

    Het appartement is compleet en functioneel uitgevoerd en heeft een goede basisuitrusting. Via de zij-ingang van dit bijzondere architectonische complex heeft u via het voor bewoners toegankelijke trappenhuis direct toegang tot hartje centrum.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.