M van Zwaanenburghstraat 68, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.000,- k.k.
Postcode:
8017DV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
113m²
Perceeloppervlakte:
219m²
Inhoud:
330m³
Bouwperiode:
1991
Plaats woning op:  




  • Wilt u heerlijk rustig wonen, maar toch dichtbij alle voorzieningen en het centrum van Zwolle? Leest u dan verder…

    Deze uitstekend onderhouden HOEKWONING met PARKEERPLAATS op EIGEN TERREIN is gelegen in de geliefde en kindvriendelijke wijk Schellerbroek (Zwolle Zuid).

    De woning is gelegen nabij het winkelcentrum in Schelle, het Schellerpark en het park Het Engelse werk. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen, de A28, het station, scholen en het centrum. Met de fiets bent u binnen enkele minuten in hartje Zwolle.

    De woning is goed onderhouden en op diverse fronten gemoderniseerd. Zo is in 2006 het hele huis onder handen genomen en zijn keuken en badkamer vernieuwd. Er zijn nieuwe vloeren (marmer) gelegd met vloerverwarming op de begane grond.

    De heerlijke zonnige tuin is netjes aangelegd met een overkapping en een houten berging. De achtertuin kan langs het huis worden bereikt. De voortuin biedt plek voor het parkeren van maar liefst 2 auto’s!

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree met prachtige marmeren vloer, meterkast, gemoderniseerd toilet met hangcloset en fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en provisiekast onder de trap. De goed afgewerkte tuingerichte woonkamer is tevens voorzien van marmeren vloer en strakke wanden. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is voorzien van de volgende inbouw apparaten: gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser.

    1e verdieping:
    De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De gemoderniseerde badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel, 2e toilet en (bubbel) ligbad. Ook de badkamer is voorzien van marmer.

    2e verdieping:
    Middels de vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Op de voorzolder vindt u de wasmachineaansluiting en de opstelling van CV ketel. Tevens is hier de 4e slaapkamer.

    Algemeen:
    - Bouwjaar 1991;
    - Perceeloppervlakte 219 m2;
    - Cv-ketel 2006.
    - Parkeren op eigen erf (2 auto's)

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.