Loodiep 8, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 374.000,- k.k.
Postcode:
8032TH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
121m²
Perceeloppervlakte:
151m²
Inhoud:
408m³
Bouwperiode:
1976
Plaats woning op:  




  • In het noordelijkste puntje van Zwolle staat dit moderne rijtjeshuis in een zeer groene, en autoluwe wijk. Met 4 (slaap)kamers, luxe keuken, badkamer en een fijne tuin is het hier heerlijk comfortabel wonen. Dit is dan ook echt een gezinshuis te noemen.

    De wijk “Aa Landen” ligt naast een groot park met dezelfde naam, samen met het meer “de Wijde Aa” waardoor je nooit ver hoeft voor een dagje natuur. Maar Zwolle biedt natuurlijk ook voldoende winkels, restaurants, scholen en opties voor openbaar vervoer. Met bus 13 zit je bijvoorbeeld zo op het treinstation, of je pakt de auto om via de Rijnlaan rechtstreeks de ringweg op te rijden.

    Begane grond:
    Zodra je de betegelde voortuin bent overgestoken kom je via de voordeur de ontvangsthal binnen. Hier valt direct het strakke design op. Rechte lijnen, een strakke vloer en veel licht leiden je zo de woning in. Via de hal kan je nog naar het toilet, die met een mix van mooie materialen perfect past bij de rest van het huis.

    De living voert het design ook mooi door, met het zitgedeelte aan de voorzijde van het huis en de open keuken met eethoek aan de achterzijde. Beide zijn lekker ruim met als eyecatcher een authentieke design schouw er tussenin. Daarbij is de keuken niet alleen fris en modern, maar ook van alle gemakken voorzien. Zo is er een extra brede inductiekookplaat met bijpassende afzuigkap ingebouwd, maar ook de vaatwasser, oven en koelkast ontbreken niet. En met een eigen uitgang naar de achtertuin hoef je maar 1 deur door om lekker buiten te kunnen eten.

    Eerste verdieping:
    Vanuit de woonkamer kun je met de vaste trap naar boven, om daar een drietal (slaap)kamers aan te treffen, een wasruimte en de badkamer. De kamers zijn van verschillende formaten, met de grootste kanshebber voor master bedroom aan de voorzijde van het huis. Al heb je aan de achterzijde ook een mooie kamer met eigen ingebouwde kastruimte. Maar misschien slaap je liever nog een trap hoger? Hierover straks meer, eerst de badkamer.

    Ook deze is in stijlvol design gestoken, volledig betegeld en dankzij het schuine dak met dakraam lekker knus en besloten. Je beschikt hier over een ligbad, wastafel in designmeubel, zwevend toilet en een douche met extra ruime cabine.

    Tweede verdieping:
    Zoals net al even aangegeven is er nog een extra verdieping, hier vind je nog een ruime vierde kamer! Omdat je hier net onder het hoogste punt van het dak zit, heb je door de rechtopstaande ramen een prachtig uitzicht.

    Buitenruimte:
    De tuin is multifunctioneel ingericht, met een combinatie van klinkers, tegels en (kunst)gras heb je hier altijd wel een plekje waar je lekker zit. Ook is hij volledig omringd door zowel schutting als de stenen berging waardoor je niet alleen lekker in de luwte zit, maar ook privé.

    Bijzonderheden:
    - 4 (slaap)kamers
    - instapklaar
    - strak design
    - groene wijk en autoluwe straat
    - kindvriendelijk(e) buurt/huis
    - uitvalsweg naar A28
    - eigen stenen berging
    - luxe keuken met inbouw apparatuur

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.