Lisdodde 57, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 525.000,- k.k.
Postcode:
8043NT
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
penthouse
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
121m²
Inhoud:
376m³
Bouwperiode:
2005
Plaats woning op:  




  • Uniek in Zwolle!

    RUIMTE EN UITZICHT dat zijn de twee kernwoorden van dit instapklare appartement met de allure van een penthouse met een zeer groot dakterras met een schitterend uitzicht vanuit alle vertrekken.

    Op een aantrekkelijke locatie nabij de Milligerplas treft u dit royale, instapklare appartement met dakterras van 74m2, een overdekte parkeerplaats, inpandige berging en op de begane grond een inpandige schuur aan
    Het geheel is gelegen op de vijfde verdieping van het zeer verzorgde appartementencomplex Cinqua waardoor je zowel vanuit de woning als vanaf het dakterras van een panoramisch uitzicht kunt genieten, het ultieme gevoel van vrijheid en privacy.

    De indeling is als volgt:

    Via een afgesloten entree bereikt u met de lift of de trap de 5e verdieping.
    Via de voordeur komt u in de ontvangsthal met garderobe en meterkast (incl. waterontharder 2021) en toegang tot de luxe uitgevoerde badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en hangend toilet. Verder zijn er een praktische berging met opstelling voor witgoed en de cv-ketel en twee ruime en lichte slaapkamers (16 + 13m2) en een separaat tweede toilet.
    Vervolgens komt u in de riante living met een mooie pvc vloer en door de vele raampartijen rondom een magnifiek uitzicht. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken in hoekopstelling (2021) voorzien van een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een kokend waterkraan, koelkast, vriezer, combimagnetron en uiteraard een vaatwasser. Via de schuifpui bereikt u het zeer riante dakterras met jacuzzi. Hier kunt u het vrije uitzicht en de vrijheid ervaren! De woning is met een woonoppervlak van 121m2 bijzonder ruim.

    De woning is in 2021 geheel gestuct en geschilderd, radiatoren in de woonkamer en hal zijn vervangen en de mechanische ventilatie is vernieuwd. Daarnaast is er in 2021 een waterontharder geplaatst. Ook is dit appartement voorzien van zonwerende screens en een zonnescherm.

    Als eigenaar van deze woning beschikt u over een overdekte parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein onder het appartementencomplex.

    Algemeen:
    - Bouwjaar 2005
    - Luxe keuken 2021
    - Riant dakterras met privacy
    - Nabij de Milligerplas en het strandpaviljoen
    - Eigen parkeerplaats en berging op de begane grond
    - Maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt € 137,48
    - Actieve en gezonde VVE

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.