Krijtenbergstraat 10, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 625.000,- k.k.
Postcode:
8043RW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
159m²
Perceeloppervlakte:
247m²
Inhoud:
653m³
Bouwperiode:
2017
Plaats woning op:  




  • Mooie strak afgewerkte 2 onder 1 kap woning met garage oprit en heerlijke tuin in Stadshagen.

    Deze uitgebouwde eengezinswoning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Stadshagen in de buurt ‘Werkeren’, vernoemd naar het gelijknamige kasteel dat hier eeuwen geleden op deze plek heeft gestaan. Dankzij de omliggende gunstige voorzieningen een heerlijke locatie!

    De woning ligt in een rustige straat, via de oprit met een nette voortuin betreden we de woning. Bij binnenkomst in de hal proeft u al meteen de sfeer van de gehele woning, het frisse rustige kleurgebruik in combinatie met de strakke gietvloer maakt dat u zich meteen welkom voelt. In de hal met toilet en trapopgang is ruimte genoeg voor een garderobe.

    Aan de voorzijde van de woning is het zitgedeelte gelegen. De raampartij die helemaal tot aan de grond loopt zorgt voor veel licht en verbinding met buiten. De open haard zorgt voor extra warmte en gezelligheid. Via de aluminium schuifdeuren heeft u toegang tot de woonkeuken. De keuken is ingericht met de volgende inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en een combimagnetron. Een uitgelezen plek om de dag even door te nemen als er gekookt wordt maar ook om met de familie de dag te beginnen of samen af te sluiten!

    Via de keuken kom je in de geïsoleerde en gestoffeerde berging/bijkeuken. Deze is vanaf de oprit (met carport) te bereiken middels dubbele deuren. Tevens is vanuit de bijkeuken de veranda te bereiken, deze is ruim bemeten, middels een betonvloer gefundeerd, solide en sfeervol!

    Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van fijne afmetingen en de badkamer. Deze is in rustige, neutrale, tinten geheel betegeld en voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

    De tweede verdieping beschikt over nog eens 2 slaapkamers en op de voorzolder is er ruim plek om te werken of te gamen. Tevens is er een afgesloten ruimte voor de cv-ketel en de wasapparatuur.

    De grote pui met deur, geeft toegang tot de tuin met achterom. Gelegen op het noordwesten is deze tuin al net zo sfeervol als de woning zelf. Verschillende plekken om te zitten, gras, borders en een veranda. Koffiedrinken, borrelen, loungen, zonnebaden; er is overal plek voor.

    Bijzonderheden:
    - Woning uit 2017, goed onderhouden en zo te betrekken;
    - Energielabel A++
    - 5 slaapkamers;
    - Auto parkeren op eigen terrein, tevens laadpaal aanwezig;
    - Vloerverwarming op begane grond;
    - 20 zonnepanelen (ca. 6.900 kwh per jaar);
    - Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en HR++ glas;
    - Ruime veelzijdige tuin op het noordwesten.
    - Sedum-dak op de uitbouw, naast een groen en fraai gezicht zorgt het ook voor extra isolatie.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.